İkinci Yanak Okşamada Taraflar Konuştu - Son Dakika
Politika

İkinci Yanak Okşamada Taraflar Konuştu

İkinci Yanak Okşamada Taraflar Konuştu

Çankaya Köşkü'nde Verilen Resepsiyonda Cumhurbaşkanı Gül'ün Yanağını Okşayan AK Parti'li Vekil Recep Koral İlginç Görüntüye Açıklık Getirdi. Daha Önce de Mehmet Barlas, Erdoğan'ın Yanağını Okşamıştı.

06.09.2007 12:23

Çankaya Köşkü'nde verilen resepsiyonda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanağını okşayan AK Parti İstanbul Milletvekili Recep Koral, dün yaşanan ilginç görüntüyle ilgili olarak, "Milletin verdiği mesajın ve sevginin bir yansımasıydı. Küçük çocuklar sürekli 'Abdullah amcanın yanağını sıkar mısın?' diye söylüyorlardı. İçimden geldi ve öyle davrandım" yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü'nde verilen resepsiyonda Gül'ün yanağını okşayarak ilginç bir görüntü oluşturan AK Parti İstanbul Milletvekili Recep Koral, basına da yansıyan fotoğraflarla ilgili İHA'ya konuştu. Koral, milletin Abdullah Gül'e büyük sevgisinin olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

"Çocuklar sürekli 'Abdullah Gül'ün yanağını sıkar mısın, öper misin?' diye ricada bulunuyorlar. Vatandaşlardan da Abdullah Gül'ü tebrik etmemiz yönünde talepler geliyor. Abdullah Bey çok sevilen bir insan. Kendisini biz de çok seviyoruz. İnsan olarak çok iyi ve sıcakkanlı birisi. Türkiye'deki bütün insanlar tarafından sevilen ve sayılan bir isim. Oradaki davranışım bu sevginin tezahürü oldu. Bir anlamda milletin verdiği mesajın ve sevginin yansıması oldu. İçimden geldi ve öyle davrandım. Küçük

çocuklardan sürekli bu yönde talep geliyordu. Fotoğraflarda da sevginin yansıması olduğu açıkça belli oluyor. Bizzat o sevgiyi yaşadığım için yaptım. Bakışlarım anlatıyor."

(DA-MAY-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İkinci Yanak Okşamada Taraflar Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement