İmamoğlu, İngilizlere verdiği röportajla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj gönderdi - Son Dakika
Politika

İmamoğlu, İngilizlere verdiği röportajla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj gönderdi

31 Mart'ta yapılan seçimlerde en yakın rakibine yüzde 10 gibi bir fark atarak seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiliz medyasına verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek "Erdoğan seçmenin mesajını almaması ve aynı şeyleri yapmaya devam etmesi halinde siyasi ömrü kısalacak. Her şey onun elinde" ifadelerine yer verdi.

08.04.2024 08:16  Güncelleme: 08:29

31 Mart'ta yapılan seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu koruyan Ekrem İmamoğlu, Financial Times'a verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Seçmenlerin mesajına cevap ver" çağrısında bulundu.

"AYNI ŞEYLERİ YAPMAYA DEVAM ETMESİ HALİNDE..."

Gazetenin Türkiye muhabiriyle bir röportaj yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek "Tek bir kişinin iradesinin devlete hakim olduğu politikaları terk etmezse siyasi geleceği için endişelenmeli. Erdoğan seçmenin mesajını almaması ve aynı şeyleri yapmaya devam etmesi halinde siyasi ömrü kısalacak. Her şey onun elinde" ifadelerine yer verdi.

İmamoğlu, İngilizlere verdiği röportajla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj gönderdi

"TIRNAK İÇİNDE OTORİTER REJİM DİYEBİLİRİZ"

İmamoğlu, "İstanbul'daki bir kurum müdürünün bile mevcut yetkisini siyasi bir talimat olmadan kullanamadığı bir rejime, bir sisteme dönüştü. Tek bir kişinin iradesini yansıtan bir devlet yapısını bize veriyor" ifadesini kullanırken "buna tırnak içinde otoriter rejim diyebiliriz. Ama bence bu seçim sonuçta bütün bu yöntemi, bütün bu uygulamayı mahkûm etmiş ve reddetmiştir" yorumunu yaptı.

"ASLA SADECE İSTANBUL SEÇİMİ DEĞİLDİ"

İmamoğlu, 31 Mart seçimleri ile ilgili olarak da, "Bu asla sadece İstanbul seçimi değildi. Cumhurbaşkanının [kendisini] muhatap ilan ettiği bir seçime dönüştü" dedi.

İmamoğlu, İngilizlere verdiği röportajla Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a mesaj gönderdi

Son Dakika Politika İmamoğlu, İngilizlere verdiği röportajla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • Selami Karagülle: Ekrem kimin siyasi hayatının uzayıp kısalacağıma bu halk karar verir sen işine bak 468 233 Yanıtla
    ferhat eser: selami oğlum sabah sabah içme sonra ayılamıyosun :)) 219 195 İSMAİL KILINÇ: Karagülle İmamoğlu gayet mantıklı konuşmuş hatta şöyle deyim sayın Erdoğan dahi seçmenin mesajını konuşmasında anladı,senin yorumuna göre sen bir …...anlamamış olduğun belli. Aynı zamanda suyun Erdoğan yaş gereği muhtemelen siyasi hayatı sonlandıracaktır lakin kurduğu akp devamlılığı için halkın isteklerine kulak asmalı.KONUŞMALARI İYİ ANLA sapla samanı karıştırma kardeşim abim. 116 86 Selami Karagülle: Ferhat eser Ferhat herkesi kendiniz gibi ayyaş mı zannettiniz 65 16 Serkan Güler: Ulan selamı her haberde ya yorumun var yada birisine muhalefetsin senin işin gücün yok mu ? Mensup gibi akşama kadar laf yetiştirecek polemik yaratacak insan mi ariyorsun hadsiz 14 34 ferhat eser: selami ben saygılı adamım ramazanda içmiyorum 23 15 Selami Karagülle: Serkan güler Evet insan arıyorum da sen neden üzerine alındın onu anlamadım (laf aramızda imzan güzelmiş) 17 7 huseyin ergun: Artık mesajlar İngilizler üzerinden veriliyor. Merak etme biz markasına da bakarız arkasına da. 2 6
  • Ahmet Günaydın: Eko sana devlet yönetimi verilmedi. Sana çöpleri toplaman, kanalizasyonları temizlemen, park bahçelerin bakımını yapman için halk tarafından emir verildi. 405 180 Yanıtla
    Ahmet Muhammed: Ahmedo senin padişahın da çöp toplama, park bahçe temizleme ve kanalizasyon işinden geldi. Bunlar hafıza problemi... Halk kimi isterse vezir de eder rezil de. 64 99
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement