Irak Cumhurbaşkanı Masum, Barzani ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Irak Cumhurbaşkanı Masum, Barzani ile Bir Araya Geldi

15.10.2017 12:55

Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani ile Süleymaniye’de bir araya geldi.

Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani ile Süleymaniye'de bir araya geldi.

Kerkük'te yaşananların ardından IKBY ve Irak harekete geçti. IKBY Başkanı Mesud Barzani ve Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, Süleymaniye'de bir araya geldi. Kürdistan Demokratik Partisi ve Kürdistan Yurtseverler Birliği yetkililerinin de bulunduğu görüşmede, Kerkük'te güvenlik durumu, Irak Cumhurbaşkanı Masum'un Bağdat ve Erbil arasındaki krizin çözümüne ilişkin önerilerinin ele alınması bekleniyor.

Öte yandan, İran Devrim Muhafızları Komutanı Kasım Süleymani de temaslarda bulunmak amacıyla Kuzey Irak'a geldi. - SÜLEYMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Irak Cumhurbaşkanı Masum, Barzani ile Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement