İsa Gök: Anca Vur, Kır. Böyle CHP Olmaz - Son Dakika
Politika

İsa Gök: Anca Vur, Kır. Böyle CHP Olmaz

İsa Gök: Anca Vur, Kır. Böyle CHP Olmaz

CHP 16."hukuksuz olduğunu" ileri süren CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, "Halen haziran sayılmadı."

26.02.2012 12:24

CHP 16. Olağanüstü Kurultay çalışmalarının

"hukuksuz olduğunu" ileri süren CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, "Halen haziran sayılmadı. Delege sayısı hala 583. Kurultayın başlaması için yeterli sayı oluşmadı. Kanuna aykırılığı söylemem lazım, onu kabul etmiyorlar" dedi.

Salona girişleri sırasında arbede yaşanan CHP Mersin Milletvekili İsa Gök ve bir grup partili, Divan kürsüsü önünde bir süre bekledikten sonra Divan Başkanlığı'na dilekçesini iletti.

"Kurultayın hukuksuz olduğunu" ileri süren İsa Gök, Divan kürsüsü önünde gazetecilere yaptığı açıklamada "Halen haziran sayılmadı. Delege sayısı hala 583. Kurultayın başlaması için yeterli sayı oluşmadı. Kanuna aykırılığı söylemem lazım" dedi.

Yaşanan arbedenin nedeninin sorulması üzerine Gök, "Bunu yapanlara soracaksınız. Ben dilekçe verme hakkımı kullanmak istiyorum. Hani demokrasi, hani tüzük, nerede kaldı- Anca vur, kır. Böyle CHP olmaz. Dilekçemi almıyorlar, konuşturmuyorlar. Burası tüzük kurultayı, burada konuşmayacağız da nerede konuşacağız" diye konuştu.

Gök, dilekçesini Divan Başkanı Adnan Keskin'e verdi. Söz hakkı isteyen Gök, Kılıçdaroğlu'nun kürsüye çıktığı sırada da "Sayın Genel Başkanım" diyerek sesini duyurmaya çalıştı.

Bu arada, İsa Gök'ün bulunduğu kürsü önünde kargaşa yaşandı. - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İsa Gök: Anca Vur, Kır. Böyle CHP Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement