Isparta Belediyesi Filistin'e Destek Yürüyüşü Düzenledi - Son Dakika
Politika

Isparta Belediyesi Filistin'e Destek Yürüyüşü Düzenledi

Isparta Belediyesi, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına karşı Filistin'e destek yürüyüşü düzenledi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşte Filistin ve Türk bayrakları taşındı, dövizler ve sloganlarla İsrail kınandı. AK Parti milletvekilleri, belediye başkanı, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin de katıldığı yürüyüşte dualar edildi ve tekbirler getirildi.

18.11.2023 18:17

Isparta'da Filistin'e destek yürüyüşü

ISPARTA - Isparta Belediyesi tarafından İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına karşı Filistin'e destek yürüyüşü gerçekleştirildi.

Isparta Belediyesi tarafından Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi. Belediye önünde bir araya gelen yüzlerce vatandaş, Mimar Sinan Caddesi Üzerinden 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı istikametine yürüdü. Filistin ve Türk bayrakları ile yürüyen kalabalık "Filistin' destek", "Katil İsrail" "Soykırıma hayır" yazılı dövizler taşıdı. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda mehteran takımının gösterisinin ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek dualar edildi. Yağan yağmura aldırış etmeden meydanı terk etmeyen yüzlerce vatandaş tekbirler getirerek, sloganlar attı.

Filistin'e destek yürüyüşüne AK Parti milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, dernekler, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Isparta Belediyesi Filistin\'e Destek Yürüyüşü Düzenledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Isparta Belediyesi Filistin'e Destek Yürüyüşü Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement