İstanbul: Erdoğan, Dünya Türk İşadamları 6. Kurultayı Bünyesinde Kurulan Fuarı Açtı - Son Dakika
Politika

İstanbul: Erdoğan, Dünya Türk İşadamları 6. Kurultayı Bünyesinde Kurulan Fuarı Açtı

İstanbul: Erdoğan, Dünya Türk İşadamları 6. Kurultayı Bünyesinde Kurulan Fuarı Açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Türk İşadamları 6. Kurultayı Bünyesinde Açtığı Fuarda Bir Yandan Kendisine İkram Edilen Yemeklerden Tadarken, Bir Yandan da Çok Sayıda Hediyelik Eşya Satın Aldı.

18.11.2006 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Türk İşadamları 6. Kurultayı bünyesinde açtığı fuarda bir yandan kendisine ikram edilen yemeklerden tadarken, bir yandan da çok sayıda hediyelik eşya satın aldı.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen Dünya Türk İşadamları 6. Kurultayı'na katılan Erdoğan, kurultayın bünyesinde kurulan fuarın açılışını yaptı. Erdoğan, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, İstanbul Valisi Muammer Güler ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'yla birlikte kurdeleyi kesti. Tek tek bütün standları gezen Başbakan Erdoğan, buralarda kendisine ikram edilen yiyecekleri tattı. Rize standında bulunan görevliyle bir süre sohbet eden Erdoğan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Rize beziyle ilgili bilgi verdi. Burada Rize bezi satın alan Erdoğan bir süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kendisine ikram edilen her şeyi yemekten kaçındı.

Fuardan çok sayıda hediyelik eşya satın alan Başbakan Erdoğan, aldıklarının ücretini korumaları aracığıyla ödedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İstanbul: Erdoğan, Dünya Türk İşadamları 6. Kurultayı Bünyesinde Kurulan Fuarı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement