İtalya Başbakanı İsrail'in Refah kentine planladığı askeri harekata karşı - Son Dakika
Politika

İtalya Başbakanı İsrail'in Refah kentine planladığı askeri harekata karşı

İtalya Başbakanı İsrail\'in Refah kentine planladığı askeri harekata karşı

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Refah kentine planladığı askeri harekata karşı olduğunu açıkladı. Meloni, harekatın bölgedeki siviller için feci sonuçlar doğurabileceğini belirtti ve insani yardımın güvenli bir şekilde ulaştırılabilmesi için yeni kara yolları ve deniz koridorunun açılmasının önemli olduğunu vurguladı.

19.03.2024 19:12  Güncelleme: 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Refah kentine planladığı askeri harekata karşı olduğunu açıkladı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ederken, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İsrail'in yerinden edilmiş 1 milyondan fazla Filistinlinin sığındığı Refah kentine yönelik planladığı askeri harekata karşı olduğunu açıkladı.

Meloni, Senato'da yaptığı konuşmada, "İsrail'in Refah'a yönelik askeri harekatına karşı olduğumuzu yineleyeceğiz, bu harekat bölgede yaşayan siviller için daha da feci sonuçlar doğurabilir" dedi.

Meloni, ayrıca Gazze'ye insani yardımın güvenli bir şekilde ulaştırılabilmesi için yeni kara yollarının ve GKRY'den bir deniz koridorunun açılmasının önemli olduğunu söyledi. - ROMA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İtalya Başbakanı İsrail'in Refah kentine planladığı askeri harekata karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement