İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Mübarek Ramazan ayında Mescid-i Aksa'ya gerçekleştirilen saldırının ardından, Şimdi de Gazze'de Filistinli kardeşlerimize bomba yağdırılıyor. Bu insanlık dışı saldırıları şiddetle kınıyor; İsrail hükümetini derhal bu zalimliğe son vermeye çağırıyorum" mesajını paylaştı.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İsrail'in Lübnan ve Gazze'ye düzenlediği saldırılara tepki gösterdi. Akşener, Twitter hesabında bugün şu açıklamayı yaptı:
"Mübarek Ramazan ayında Mescid-i Aksa'ya gerçekleştirilen saldırının ardından, Şimdi de Gazze'de Filistinli kardeşlerimize bomba yağdırılıyor. Bu insanlık dışı saldırıları şiddetle kınıyor; İsrail hükümetini derhal bu zalimliğe son vermeye çağırıyorum!"
Son Dakika › Politika › Akşener: 'İsrail Hükûmetini Derhal Bu Zalimliğe Son Vermeye Çağırıyorum' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?