Kayseri'de FETÖ'nün Emniyet Mahrem Yapılanması şüphelisi tutuklandı - Son Dakika
Politika

Kayseri'de FETÖ'nün Emniyet Mahrem Yapılanması şüphelisi tutuklandı

Kayseri\'de FETÖ\'nün Emniyet Mahrem Yapılanması şüphelisi tutuklandı

Kayseri'de yakalanan ve 6 yıldır aranan Kadir Akar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Emniyet Mahrem Yapılanması'nda yer aldığı gerekçesiyle tutuklandı. Akar'ın sahte kimlik kullandığı ve fiziksel özelliklerini değiştirmeye çalıştığı belirlendi. Ayrıca, Akar'ın ByLock kullanıcısı olduğu ve örgüt ile irtibatının mesleğe başladıktan sonra da devam ettiği ifade edildi.

02.10.2023 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de yakalanan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "Emniyet Mahrem Yapılanması"nda yer alan ve 6 yıldır aranan şüpheli Kadir Akar'ın tutuklandığı bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, FETÖ'nün "Emniyet Mahrem Yapılanması"nda yer alan, meslekten ihraç edilen komiser yardımcısı Akar'ın I·stanbul'dan Kayseri'ye gittiğinin belirlendiği ve 30 Eylül'de operasyon sonucu gözaltına alındığı belirtildi.

Yakalanmamak için sahte kimlik kullandığı tespit edilen, fiziksel özelliklerini değiştirmeye çalışan ve adreslerde kayıtsız kalan Akar'ın, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanarak Sincan Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildiği kaydedildi.

Açıklamada, Akar'ın ByLock kullanıcısı olduğu, örgütün dershanelerinde özel olarak yetiştirilerek polis kolejine yerleştirildiği, mesleğe başladıktan sonra da örgüt ile irtibatının devam ettiği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kayseri'de FETÖ'nün Emniyet Mahrem Yapılanması şüphelisi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement