Kayseri OSB ile Mersin Limanı arasında yapılacak tren hattı önceliklendirildi - Son Dakika
Politika

Kayseri OSB ile Mersin Limanı arasında yapılacak tren hattı önceliklendirildi

Kayseri OSB ile Mersin Limanı arasında yapılacak tren hattı önceliklendirildi

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun talep ettiği Kayseri OSB ile Mersin Limanı arasında yapılacak olan tren hattı, tasarruf tedbirlerine takılmadı, yatırımda önceliklendirildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf ve verimlilik paketi arasında OSB liman demiryolu projelerinin yatırım kapsamında olması Kayserili sanayicileri sevindirdi.

13.05.2024 12:16

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun talep ettiği Kayseri OSB ile Mersin Limanı arasında yapılacak olan tren hattı, tasarruf tedbirlerine takılmadı, yatırımda önceliklendirildi.

Sık sık sanayiciler ile bir araya gelen ve sorunlarını dile getiren AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşerek Kayseri OSB ile Mersin limanı arasında gidiş ve geliş olarak tren hattı yapılmasını talep etmişti.

Çopuroğlu'nun talebi tasarruf tedbirleri ne takılmadan öncelikli projeler arasına alındı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bugün açıkladığı kamuda tasarruf ve verimlilik paketi arasında OSB liman demiryolu projelerinin yatırım kapsamında olması Kayserili sanayicileri sevindirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kayseri OSB ile Mersin Limanı arasında yapılacak tren hattı önceliklendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement