Kültür ve Turizm Bakanı Malatya'da asırlık cemevi ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Kültür ve Turizm Bakanı Malatya'da asırlık cemevi ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakanı Malatya\'da asırlık cemevi ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da 6 Şubat depremlerinde hasar gören asırlık cemevi restorasyonunu tamamlanmasının ardından ziyaret etti. Bakan Ersoy, depremzedelerin defin edildiği mezarlık ziyaretinin ardından cemevi ve türbe çalışmaları hakkında bilgi aldı.

06.02.2024 15:59  Güncelleme: 04:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Malatya'da, 6 Şubat depremlerinde sonrasında aldığı hasar nedeniyle restorasyona alınarak çalışmaların tamamlandığı asırlık cemevini ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'asrın felaketi' olarak adlandırılan depremlerin 1. yıl dönümünde, Malatya'da bir dizi temaslarda bulundu.

Güne, depremzedelerin defin edildiği Şehir Mezarlığı ziyareti ile başlayan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy daha sonra depremlerde aldığı hasar sonrası restorasyona alınarak çalışmaların tamamlandığı asırlık cemevini ziyaret etti.

Yeşilyurt ilçesi Kırlangıç Mahallesi'nde bulunan asırlık cemevi ile Doğan Dede Türbesi'ndeki çalışmalarla ilgili bilgiler alan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ziyaretinde Vali Ersin Yazıcı, AK Parti Malatya Milletvekilleri, Bülent Tüfenkci, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan eşlik etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kültür ve Turizm Bakanı Malatya'da asırlık cemevi ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement