Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib, Türkiye'ye geliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib, Türkiye'ye geliyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib, Türkiye\'ye geliyor
 Güncelleme: 

DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib'in Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıkladı.

DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib'in Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib 14-16 Aralık 2022 tarihinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecek ve Sayın Bakanımızla 15 Aralık 2022 tarihinde Ankara'da görüşmelerde bulunacaktır. Görüşmelerde ikili ilişkilerimizin yanı sıra Türkiye-AB ilişkileri, bölgesel ve uluslararası konuların ele alınması öngörülmektedir" denildi.


Kaynak: DHA