MHP de Bir İsim Daha Genel Başkanlığa Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Politika

MHP de Bir İsim Daha Genel Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

MHP de Bir İsim Daha Genel Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

MHP'nin eski Kayseri Milletvekillerinden Dr.

15.09.2012 16:08

MHP'nin eski Kayseri Milletvekillerinden Dr. Seyfi Şahin, bir basın toplantısı düzenleyerek MHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

MHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan MHP Kayseri eski Milletvekili Dr. Seyfi Şahin, Kent Otel'de bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu. MHP'nin şuanki durumunun durağan olduğunu ve iktidara alternatif olamadığını kaydeden Şahin, " Devlet Bahçeli, ülkücü camiada yetişmiş, vatansever ve milliyetçi bir liderdir. Benim de 40 yıllık dava arkadaşımdır. Kendisi devlete, millete, vatanın varlığı ve birliğine, ülkenin istikrarına büyük hizmeti olmuş dürüst bir devlet adamıdır. Ancak MHP'nin durağan hali, yeni bir atılımla, kabuklarını çatlatması gereğini doğurmuştur" dedi.

Genel Başkanlık seçimini kazanması halinde parti tüzüğünü yenileceğini söyleyen Seyfi Şahin, ekonomi alanında ise yerli araba ve ağır motor sanayini kuracağını dile getirdi.

1945 yılında Alman Başbakanı Earth'ın kalkınma modeli ile 1924 yılında 1. İzmir İktisat Kongresi'nde alınan kararları uygulayacağını ifade eden Şahin, böylece sanayinin önünün açılacağını söyledi. Avrupa Birliği'ne karşı olduğunu söyleyen Şahin, ayrıca Türkiye'nin BM Güvenlik Konseyi üyelerinden olması için çalışılması gerektiğini kaydetti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP de Bir İsim Daha Genel Başkanlığa Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement