MHP'den 'Emekliye 13 Ay Maaş' Vaadi - Son Dakika
Politika

MHP'den 'Emekliye 13 Ay Maaş' Vaadi

MHP\'den \'Emekliye 13 Ay Maaş\' Vaadi

Devlet Bahçeli, Partisinin Mitingine Katılmak Üzere Kırşehir'e Geldi. Bahçeli, İktidara Geldikleri Takdirde Emekliye 13 Ay Maaş Verecekleri Vaadinde Bulundu.

11.07.2007 14:38

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin mitingine katılmak üzere Kırşehir'e geldi. Bahçeli, iktidara geldikleri takdirde emekliye 13 ay maaş verecekleri vaadinde bulundu.

Öğle saatlerinde Kırşehir'e gelen Bahçeli, Terme Caddesi üzerinde düzenlenen mitinge katıldı. MHP'li milletvekili adayları Metin Çobanoğlu, Erhan Talu ve Hüseyin Köşker'in de tanıtıldığı mitingde konuşan Bahçeli, MHP'nin tek başına iktidarı ile Türkiye'nin kurtulacağını söyleyerek, "MHP, bütün sorunların üstesinden gelecektir. Bunu buradan ilan ediyorum. MHP'nin iktidarı, Türk milletinin iktidarı olacaktır. MHP geliyor. Hesap sorma dönemi başlıyor. Hesap sormazsam namerdim. MHP, 22 Temmuz'da tek başına

iktidar olacak" dedi.

Seçim projeleri hakkında konuşan Bahçeli, "MHP'nin geçmişi Türk milletine bağlılığın tarifidir. MHP, Türk milletinin birliği için her türlü saldırıya rağmen her bedeli ödemiştir. MHP iktidarında emekliye 12 ay yerine 13 ay maaş vereceğiz. Çiftçiyi rahatlatmak için mazot üzerindeki ÖTV ve KDV'yi kaldıracağız" şeklinde konuştu.

Bahçeli, miting sonrasında halkı selamlayarak Kırşehir'den ayrıldı.

(AD-ATÖ-GS-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'den 'Emekliye 13 Ay Maaş' Vaadi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement