MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart'ta herkesin sandığı gitmesini istedi.

02.03.2014 18:30

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart'ta herkesin sandığı gitmesini istedi.

Bahçeli, Manisa'nın Akhisar ilçesini ziyaret ederek vatandaşlara hitap etti. Bahçeli, 30 Mart'ta herkesi sandığa davet etti ve sandığa sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi.

Seçim otobüsü üzerinden Akhisar halkına hitap eden Bahçeli, halkın büyük coşkusuyla karşılandı. Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesinden yürüyerek sevgi yoluna kadar yürüyen Bahçeli ve kurmayları halkı selamladı.

Akhisar'da Sevgiyolu üzerinde Akhisarlılar ile buluşan Devlet Bahçeli, şöyle konuştu: "30 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri münasebetiyle Milliyetçi Hareket Partisi'nin başkanlık divanı üyeleri, milletvekillerimiz, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Türkiye'yi il il gezmekteyiz. Sabahleyin Manisa'ya geldik, ilçelerimizi Soma'dan başlayarak sırasıyla ziyaret etmekteyiz. Gelişimiz sırasında göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum."

MANİSA BÜYÜKŞEHİR'İ HAKETMİŞTİR

30 Mart Pazar günü yapılacak seçimlere değinen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şu anda Milliyetçi Hareket Partisi'nden başka ilçe ilçe dolaşan bir siyasi parti gözükmüyor. Bir şehir merkezinde kendilerine göre planladıkları bir takvim içerisinde siyasi partilerimiz halka ulaşmaya çalışıyor. Bahsettiğimiz 30 Büyükşehir'den bir tanesi de Manisa'dır. Manisa nüfus itibari ile gelişme seviyesi itibari ile toplumsal ihtiyaçların aşırı derecede belirmesi sebebiyle ve geleceğin de önemli bir yıldız şehri olacağını dikkate aldığımız vakit Büyükşehir Belediyesi'ne kavuşmak onun en büyük tabi hakkı ve Manisa'nın dinamizmine de karşılık verecek bir kurumsal yapıdadır. Bunun yanında Akhisar'da devamlı gelişiyor, dinamizm içerisinde bulunuyor, toplumsal ihtiyaçlarının arttığı bir ilçe olarak dikkat çekiyor."

BAŞKAN ADAYIMIZ 'MANSUR ONAY'

Bahçeli, "Böyle birisi kim olabilir, bu uyumlu çalışmayı kim yapabilir" diye düşündüklerinde Gazi Üniversitesi'nde Öğretim Üyesi olan bütün öğrencilerin sevgisi kazanmış değerli bir Akhisar'ın evladı olan sayın Mansur Onay'ı hatırladıklarını belirterek, "Onay'ı Akhisar Belediye Başkan Adayı gösterdik" dedi.

HERKES SANDIĞA KOŞARAK GİTMELİDİR

Bazen oy kazanabilmek için ahlaki boyutları da aşan davranışlara şahit olduklarını anlatan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün bunlara rağmen 30 Mart seçimleri önemlidir, değerli vatandaşlarımızın seçimlere katılma oranının yüksek olması lazım. Bu bir başka deyişle hiçbir mazeret ileri sürmeksizin, 30 Mart'ta herkes oy vermek yeterliliğine sahip olan herkes sandığa koşarak gitmelidir."

MHP Lideri Devlet Bahçeli; 30 Mart seçimlerinde sandık görevlilerini uyararak dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi. Bahçeli, görevlilerden sandık başından bir dakika bile ayrılmamaları gerektiğinin altını çizerek sandığa sahip çıkmalarını istedi.

Bahçeli, bazı konularda dertleşmek istediğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Başta Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy vermiş arkadaşlarım, sizi kırmak istemiyorum, sizi incitmek istemiyorum. Tercihiniz AKP ise ala memnunsanız yolunuz açık olsun, Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yürüyün bu yolda. Ama öyle değilse, bu yollar kirlenmişse, bu yollar karalanmışsa birlikte yürümek için bir mecburiyetinin olmadığını görmen lazım. Çünkü bu iktidarı siz oluşturdunuz demokratik bir tercihinizdir, demokratik bir hakkınızdır. Bu sebepten dolayı saygı duymaktan başka söyleyecek sözümüz yoktur."

Türkiye'de yoksulluğun sorun olduğunu ifade eden Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a şöyle seslendi: "Kendine karşı darbe yapılacağını söylüyorsun, konuşmalara montaj diyorsun. Herkesi hain ilan ediyorsun, 'haşhaşi' diyorsun. Sen kimin inine gireceğini bırak yoksulluğun inine gir."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı için aday olma ihtimaline de değinen Bahçeli, sözlerini şöyle tamamladı: "Abbas yolcu. Yüzde 51 ile geldin 51 ile gideceksin. Ne kadar 'montaj', 'komplo' derse de inanacak mıyız? Bu montajı nerede yapıyor? Sen artık Çankaya yokuşunu çıkamazsın. Dizinin bağı kalmadı. Yolun yarısında nefesin tükenir. Cumhurbaşkanlığı senin için hayal, rüyadır." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement