MHP'li Abdurrahman Başkan: "Artık Türkiye'de İkinci Aşamaya Terör Faaliyetleri Geçmiştir" - Son Dakika
Politika

MHP'li Abdurrahman Başkan: "Artık Türkiye'de İkinci Aşamaya Terör Faaliyetleri Geçmiştir"

MHP\'li Abdurrahman Başkan: "Artık Türkiye\'de İkinci Aşamaya Terör Faaliyetleri Geçmiştir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, seçim çalışmalarına devam ediyor.

26.10.2015 16:41

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Tokat'ta seçim çalışmalarına devam eden MHP Tokat Milletvekili Başkan, MHP İl Başkanı Fatih Demirkol ile birlikte Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan, Tokat için TSO'nun çok önemli bu kurum olduğunu bu anlamda TSO ile iletişim içinde olduklarını söyledi.

"TÜRKİYE'DE İKİNCİ AŞAMAYA TERÖR FAALİYETLERİ GEÇMİŞTİR"

Diyarbakır'da 2 polisin şehit edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan, "Operasyon sırasında 2 polisimiz şehit oldu, 4'ü yaralandı. Bu saldırının başka bir aşaması artık terör örgütleri normal terör faaliyetlerinin dışında ikinci aşamaya geçmişler. Kaldıkları evlerin etrafını tuzaklamaları sonucu polislerimiz şehit oldu. Bu da demektir ki hükümetin bu terör örgütlerine verdiği imtiyazlar sonucunda onlar o kadar rahatlamışlar ki artık Türkiye'de ikinci aşamaya terör faaliyetleri geçmiştir. Türkiye için çok tehlikelidir. Bu tür olayların olmaması adına neler gerekiyorsa siyasetçi olarak biz elimizden geleni yapacağız. Türkiye yangın yeri. İnşallah 1 Kasım seçimleri ülkenin ufkunu açmaya, yanan yangının söndürülmesine vesile olur" diye konuştu.

"TOKAT'IMIZIN GELECEĞİNİ MUTLAKA BİR 20 YIL PLANLAMAMIZ LAZIM"

Tokat OSB'de geçmiş dönemlerde 16 bin toplam çalışandan bugün OSB'de çalışan insan sayısının çok sınırlı düzeye geldiğini ifade eden Başkan, "O yüzden Tokat'ımızın sanayisini nasıl geliştiririz? Tarıma dayalı sanayi ve kültürel turizm burası için çok önemlidir. Bunla birlikte inşallah ticaret odamız, bakanlığımız, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği hep birlikte birleşeceğiz ve Tokat'ımızı mutlaka bu seyahatte önemli bir destinasyon noktası haline getireceğiz. Bunu sürekli başkanımızla görüşüyoruz. Bundan sonra biraz daha ciddi çalışacağız. Yani hep dilek ve temennilerle geçmemesi gerektiğini daha önceki toplantılarda ifade etmiştim. Artık böyle konuşup bitirip dağıldıktan sonra biten toplantılar bundan sonra olmayacak. Tarihleri mutlaka koyacağız hangi aşamada hangisi yapılacak bunu inşallah el birliği ile yapıp Tokat'ımızın geleceğini mutlaka bir 20 yıl planlamamız lazım. 1-2 yılını değil 20 yılını planlarsak o zaman doğru adım atmış sonra da çözüm yoluna ulaşmış oluruz" şeklinde konuştu.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arat ise siyasi partililerin katılımı ile yapılan toplantıda seçimden sonra hep birlikte Tokat için çalışacakları mesajını verdiklerini hatırlatarak konuşmasını şöyle tamamladı:

"Başaran ve büyüyen iller o ilin yerel yönetimleri STK'ları, vekilleriyle Ankara'daki lobisi ile başarmışlar. Bizim de bundan başka çıkar noktamız ve çaremiz yok. Çünkü bu işi biz çok fazla tecrübe edindik. Seçimden sonra oluşacak yeni bir hükumetle beraber eksik ve noksanlarımız belli, vekilimizin de dediği gibi toplantı yaparak dağılmaktan ziyade sonuç odaklı bir süreç içerisine girmekten başka şansımız yok." - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Abdurrahman Başkan: 'Artık Türkiye'de İkinci Aşamaya Terör Faaliyetleri Geçmiştir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement