Mikail Kayatrük, CHP'nin Seçim Sonrası Tutumunu Eleştirdi - Son Dakika
Politika

Mikail Kayatrük, CHP'nin Seçim Sonrası Tutumunu Eleştirdi

Demokrat Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Mikail Kayatrük, CHP'nin 30 Mart seçimleri sonrası tutumunu eleştirdi.

04.04.2014 22:42  Güncelleme: 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti (DP) Ardahan Belediye Başkan adayı Mikail Kayatrük, CHP'nin 30 Mart seçimleri sonrası tutumunu eleştirdi.

Kayatürk, Ardahan Adliyesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP'nin kendi partisi hakkında çeşitli iddialar ortaya attığını ancak bunları kesinlikle kabul etmediğini belirtti.

30 Mart seçimlerini kazanan AK Parti adayı Faruk Köksoy'u tebrik ettiğini, seçimlerin huzurlu bir şekilde sonuçlandığını, bunun sevincini yaşadığını ifade eden Kayatürk, şunları söyledi:

"Ancak CHP Milletvekili Ensar Ögüt'ün, ben ve partim hakkında açıklaması olmuştur. Şahsım, partim ve ekibim onurlu bir şekilde mücadele vermiştir. Hiçbir şaibe altında olması mümkün değildir. Yapılan birtakım suçlamalar asılsız ve yersizdir. Ben Ardahan halkına, beni destekleyen yaklaşık bin 300 seçmene teşekkür ediyorum. Ardahan'da en onurlu ve dik duran seçmenin oyunu almışım. Bu çok önemlidir."

Bunun bir yarış olduğunu vurgulayan Kayatürk, seçim sonrası herkesin onurlu bir şekilde yerinde durması gerektiğini belirtti.

Ardahan'da seçimlerin sağduyulu bir şekilde tamamlandığına dikkat çeken Kayatürk, "CHP Ardahan Milletvekili Ensar Ögüt, partisi ve kendisinin hatalarından dolayı sansasyon oluşturmaktadır. Oluşturduğu sansasyonlara bakılırsa hiçbiri doğru değildir. Yapılan incelemelerde ilçe seçim kurulu daha sonra da il seçim kurulu tespitlerinde bunu ortaya çıkarmıştır, çıkacaktır. Bunlar yanlış şeylerdir" diye konuştu.

Mikail Kayatrük, CHP\'nin Seçim Sonrası Tutumunu Eleştirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Mikail Kayatrük, CHP'nin Seçim Sonrası Tutumunu Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement