Milletvekili Adayına Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Politika

Milletvekili Adayına Coşkulu Karşılama

Milletvekili Adayına Coşkulu Karşılama

MHP'nin Mersin 3. Sıra Milletvekili Adayı Kadir Ural, Silifke'de Coşkuyla Karşılandı.

06.06.2007 16:00

MHP'nin Mersin 3. sıra milletvekili adayı Kadir Ural, Silifke'de coşkuyla karşılandı.

Atayurt Belediye Başkanlığı, Göksu Sulama Birliği Başkanlığı ve Taşeli Belediyeler Birliği Başkanlığı görevlerinden istifa ederek, MHP'den milletvekili aday adayı olan Ural, parti tarafından 3. sıradan aday gösterildi. 3 gündür parti genel merkezinde bulunan Kadir Ural, ilçeye gelişinde partilileri tarafından coşkuyla karşılandı. Çamdüzü mevkisinde davul-zurna eşliğinde karşılanan Ural için kurban kesildi. Karşılama sırasında yaklaşık 5 bin partili, karayolunu kısa bir süre trafiğe kapattı. Kadir Ural,

şehre giriş yaptığı sırada yolunu kesen ve sevgi gösterilerinde bulunan partililer, Ural'ı omuzlarına aldı. Daha sonra konvoy eşliğinde şehir merkezine gelen partililer, parti binasına geçti. Parti binasında eşi Hatice, çocukları Göktuğ ve Göktürk'e sarılarak hasret gideren Ural, 3 gündür eşi ve çocuklarını göremediğini belirterek, "Her zaman iyi ve kötü günümde yanımda olan ailemi çok özledim. Ama yine durmak yok. Çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

MHP İlçe Başkanlığı'nda partililere seslenen Kadir Ural, "Silifke'den Ankara'ya bir umutla ve sizlerin vermiş olduğu desteklerle gittik. Sizlerin vermiş olduğu güçle de bu noktaya geldik. Şu anda Silifke çok güzel bir mutluluğu yaşıyor. Mersinimize Silifkemize, Türkiyemize, Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve şahsımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. 62. Hükümet, Milliyetçi Hareket Partisi olacak. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, 'Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz sözümüzde durduk, artık sıra

Silifke'nin sözünde durmasıdır' dedi. 'Mersin'in ve Silifke'nin haklarını Meclis'te savunacak bir insana ihtiyacımız var' dediniz, aday adayı oldum ve şimdi de aday olarak karışınızdayım. Artık sıra sizlerin desteğine geldi. Hep birlikte güzel projelere imza atacağız" diye konuştu.

Ural'a, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner, Akdere Belediye Başkanı Sadık Güner, MHP İlçe Başkanı Yaşar Tebelleş, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Zeynel Gölgeli ve partililer eşlik etti.

(MŞ-MT-ÖZ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Adayına Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement