Milli Eğitim Bakanı Avcı Açıklaması - Son Dakika
Politika

Milli Eğitim Bakanı Avcı Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Avcı Açıklaması

" 4 5 Ocak 2014 tarihlerinde yapılan Açıköğretim Lisesi Sınavları, sınav güvenliği açısından hazırlık aşaması tamamlanıncaya kadar her türlü güvenlik tedbiri alınarak sağlıklı bir şekilde yürütülmüştür"

06.08.2014 13:05

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 4-5 Ocak 2014 tarihlerinde yapılan Açıköğretim Lisesi Sınavları'nın, sınav güvenliği açısından hazırlık aşaması tamamlanıncaya kadar her türlü güvenlik önlemi alınarak sağlıklı şekilde yürütüldüğünü bildirdi.

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek'in, "Açıköğretim Lisesi Sınav kitapçıklarının, makine arızası nedeniyle özel bir matbaada basıldığı" iddialarına ilişkin soru önergesine Avcı, yazılı yanıt verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın, tüm sınav uygulamalarını her türlü önlemi alarak, mevzuat hükümleri çerçevesinde gerçekleştirdiğini belirten Avcı, şunları kaydetti:

"Daha önce yapılan tüm sınavlarda olduğu gibi 4-5 Ocak 2014 tarihlerinde yapılan Açıköğretim Lisesi Sınavları da sınav güvenliği açısından hazırlık aşaması tamamlanıncaya kadar her türlü güvenlik önlemi alınarak sağlıklı bir şekilde yürütülmüştür. Açıköğretim Lisesi Sınavları için adı geçen firmaya ücret ödenmemiş olup sınavın tüm süreci gerekli güvenlik önlemleri içerisinde gerçekleştirilmiştir. Ayrıca sınav sürecinde meydana gelen hususlarda Bakanlığımız içerisinde gerekli koordinasyon ve bilgilendirme yapılmaktadır." - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milli Eğitim Bakanı Avcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement