Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan'da Tatbikatı Takip Etmek İçin Bakü'ye Gitti - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan'da Tatbikatı Takip Etmek İçin Bakü'ye Gitti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan'da gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk-2023 Tatbikatı'nı takip etmek ve ikili görüşmelerde bulunmak üzere Bakü'ye gitti. Bakan Güler'i havalimanında Azerbaycan Genelkurmay Başkanı General Polkovnik Kerim Veliyev ve Azerbaycan Büyükelçimiz Cahit Bağcı ile diğer askeri yetkililer karşıladı.

24.10.2023 10:38

MİLLİ Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan'da gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk-2023 Tatbikatı'nı takip etmek ve ikili görüşmelerde bulunmak üzere Bakü'ye gitti.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre; Bakan Güler, Azerbaycan'da gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk-2023 Tatbikatı'nı takip etmek ve ikili görüşmelerde bulunmak üzere Bakü'ye gitti. Bakan Güler'i havalimanında Azerbaycan Genelkurmay Başkanı General Polkovnik Kerim Veliyev ve Azerbaycan Büyükelçimiz Cahit Bağcı ile diğer askeri yetkililer karşıladı. (DHA)

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan\'da Tatbikatı Takip Etmek İçin Bakü\'ye Gitti
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan'da Tatbikatı Takip Etmek İçin Bakü'ye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement