Muhsin Yazıcıoğlu'nun duruşmasındaki detayı Remzi Çayır paylaştı: Helikopterin bakımları yapılmamış - Son Dakika
Politika

Muhsin Yazıcıoğlu'nun duruşmasındaki detayı Remzi Çayır paylaştı: Helikopterin bakımları yapılmamış

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'ta görülen duruşmasından dönerken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mahkemede teknisyeni dinlediklerini söyleyen Çayır, "Teknisyen K.K., itiraf etti. Teknisyen, 'uçarken helikopterin bakım zamanları da geçmişti' diyor. Gün boyu kayda değer ve sonucu etkileyecek bir gelişme yaşanmadı. 13 yıldır sonuca götürecek bir şey göremedik" dedi.

24.05.2022 13:17  Güncelleme: 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'ta görülen duruşmasından dönen Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Kırşehir teşkilatı ziyaretinde yaptığı açıklamada, helikopter teknisyeninin itirafta bulunduğunu söyledi.

"HAYRETLER İÇERİSİNDE KALDIK"

Çayır, "Helikopter şirketinin teknisyenini mahkemede dinledik. Hayretler içerisinde kaldık. Günü geçmiş, mutlak anlamda servise gitmesi gereken ve değişmesi gereken parçalar servise gitmemiş. Bakımı geçmiş bir helikopteri uçuşa yönlendirmişler" dedi.

"13 YILDIR SONUCA GÖTÜRECEK BİR ŞEY GÖREMEDİK"

Sivil Havacılığın bakımı yapılmamış bir helikoptere nasıl uçuş izni verdiğini de anlamadığını aktaran Çayır, "Helikopterin bakımlarının yapılmadığını bugün Kahramanmaraş'ta mahkemede olan teknisyen K.K., itiraf etti. Teknisyen, 'uçarken helikopterin bakım zamanları da geçmişti' diyor. Gün boyu kayda değer ve sonucu etkileyecek bir gelişme yaşanamadı. 13 yıldır sonuca götürecek bir şey göremedik" diye konuştu.

"BAZILARI, FAİLE MEÇHUL GİTSİN BEKLENTİSİNDE"

13 Yıl önce BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içerisinde olduğu helikopterin düşmesi olayıyla ilgili bazı kesimlerin faile meçhul beklentisinde olduğunu anlatan Çayır, açıklamasının devamında "Neden işin üzerini örtmeye çalışıyorsunuz. Sorular gittikçe çoğalıyor. Mahkeme suikast davasını görüyor olsa yaşanan olayda farklı boyuta gider. Bugün imamla papazın masalını dinledik. Gerçekten yaşananlar üzüntü verici esas ve gerçeğe ilişkin hiçbir şey yok. Sanıyorum birileri bu davayı bir an önce kapatmak istiyor" dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu\'nun duruşmasındaki detayı Remzi Çayır paylaştı: Helikopterin bakımları yapılmamış
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Muhsin Yazıcıoğlu'nun duruşmasındaki detayı Remzi Çayır paylaştı: Helikopterin bakımları yapılmamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • denizli efe kentli: bakımı yapilmamis yada yapılmıs olması suan ne önemi var rahmetli muhsin yazıcıoglu geri gelecekmi hayır hak adaletmis neyin hakkı neyin adaleti artik bu saaten sonra ruhuna fatiha ve kuran biliyorsakda gelmis gecmis bütün insanlara kuran okuyacaz 0 0 Yanıtla
  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement