Nazilli'de AK Parti'yi 2019 Seçimlerine Bülent Sayar Taşıyacak - Son Dakika
Politika

Nazilli'de AK Parti'yi 2019 Seçimlerine Bülent Sayar Taşıyacak

Nazilli\'de AK Parti\'yi 2019 Seçimlerine Bülent Sayar Taşıyacak

Nazilli’de Adalet ve Kalkınma Partisi’ni (AK Parti) 2019 yerel seçimlerine Bülent Sayar taşıyacak.

21.12.2017 18:56

Nazilli'de Adalet ve Kalkınma Partisi'ni (AK Parti) 2019 yerel seçimlerine Bülent Sayar taşıyacak.

AK Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk'ün bugün saat 15.00 sıralarında telefonla arayarak görevini tebliğ ettiği Akçay Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Bülent Sayar bundan böyle AK Parti Nazilli İlçe Başkanı olarak da görev yapacak. 2019 seçimlerinde Aydın'da AK Parti Bayrağını dalgalandıracaklarını ifade eden Sayar, "Bu hedefe giden kilit nokta Nazilli'dir. Nazilli'de seçimleri kazanarak Aydın'ı da kazanmış olacağız" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonunda AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen temayül yoklamalarının ardından parti genel merkezine davet edilen adaylar arasında yapılan değerlendirme sonucunda Aydın'daki ilçe başkanları belirlendi. Bugün İl Başkanı Ahmet Ertürk tarafından tek tek telefonla aranan yeni ilçe başkanlarına görevleri tebliğ edildi. Nazilli'de Adalet ve Kalkınma Partisi'ni 2019 seçimlerine taşıması için Bülent Sayar'a görev verildi. Nazilli'de ilçe başkanlığına talip olan 6 aday arasında yapılan temayül yoklamasının ardından mevcut İlçe Başkanı Ramazan Satılmış ile birlikte Ankara'ya davet edilen Bülent Sayar ve Hilmi Volaka arasından Bülent Sayar görev alan isim oldu.

"3 isim arasında karar verilemedi"

Sayar, İl Başkanı Ahmet Ertürk'ün kendisini saat 15.00 sıralarında telefonla arayarak görevlendirildiğini duyurduğunu ifade ederek, "Genel kurul ve adaylıkla ilgili bir süreç yaşandı. Bu işi yapabileceğine inanan, kendini yeterli gören 6 kişi aday oldu. Temayül yoklamasının ardından benim de dahil olduğum üç isim genele merkeze çağırıldı. Diğer iki adayımız da bu işi layıkıyla yapabilecek birbirinden değerli arkadaşlarımızdı. 3 adayın da orada yetersiz görünme veya çizik yeme durumu asla söz konusu değildi. Üçümüz arasında yapılacak olan tercih konusu biraz uzun bir süreçte gerçekleşti. Değerli İlçe Başkanımız Ramazan Satılmış ve çok değerli büyüğüm Dr.Hilmi Volaka'ya bu süreçte desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir ve beraberiz. Aramızda 'bu oldu, o olmadı' gibi bir durum söz konusu değil. Kim olursa olsun partimiz ve memleketimiz için biz bu mücadeleyi yapacağız."

"Büyükşehirin anahtarı; Nazilli Belediyesi"

Hedefimiz; 15 yıldır tek başına iktidar olan AK Parti tarihinde ilk defa 2019 belediye başkanlığı seçimlerinde Allah nasip ederse Nazilli Belediyesi'ni AK Partili belediye yapacağız. Büyükşehir Belediyesinin anahtarının Nazilli Belediyesi olduğuna inanıyoruz. Nazilli'yi almadan büyükşehiri alamayacağımıza inanıyoruz. Biz de büyük gayretle üzerimize düşeni yaparak Büyükşehirin anahtarı olan Nazilli Belediyesi'ni alacağız inşallah.

Biz herkesi kucaklayacağız

Sayar, son olarak, "Biz herkesi kucaklayacağız. Bizim için herkes eşit ve bütün gücümüzle çalışarak Nazilli'mize hizmet getirecek olan AK Parti bayrağını hep birlikte dalgalandıracağız. İl Başkanımız Ahmet Ertürk ve tüm ilçelerimizle beraber 2019'da AK partili bir aydın için hep birlikte çalışacağız. Hizmet için herkesi AK Parti'yi desteğe çağırıyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Nazilli'de AK Parti'yi 2019 Seçimlerine Bülent Sayar Taşıyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement