Öğrenmek en heyecanlı serüvendir - Son Dakika
Politika

Öğrenmek en heyecanlı serüvendir

Öğrenmek en heyecanlı serüvendir

Başkan Karaosmanoğlu İle Protokol Üyeleri, İzmit'in Kurtuluşu Etkinliklerinden Sonra Akçakoca Bilgievi'ni Dolaştı

29.06.2010 22:56  Güncelleme: 09:29

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, protokol üyeleriyle beraber Doğu Kışla Parkı'nda bulunan Akçakoca Bilgi Merkezi'ni gezdi. Tarihe bilgi sahibi olan insanların yön verebileceğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ''Öğrenmek en heyecanlı serüvendir. Bilgievlerini geliştirirken geleceğimiz olan Kocaeli'nin çocuklarını düşündük'' dedi.

AKÇAKOCA BİLGİEVİ'NDE İNCELEME

28 Haziran İzmit'in kurtuluşu etkinlikleri için Doğu Kışla Parkı'na gelen Başkan Karaosmanoğlu ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Garnizon Komutanı Korg. Selahattin Uğurlu, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Muzaffer Baştopçu, Eyüp Ayar, CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya ve protokol üyeleri, törenin ardından Akçakoca Bilgievi'ni dolaştı.

BİLGİEVİNE PROTOKOLDEN TAM NOT

Başkan Karaosmanoğlu ile protokol üyeleri, burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu, Vali Topaca, Korg. Uğurlu ve milletvekillerine, Akçakoca Bilgi Merkezi'nde boş zamanların nasıl bilgiye dönüştürüldüğü, çocuklara burada uzman branş öğretmenleri tarafından neler kazandırıldığı, etütlerin öğrencilerin derslerine nasıl destek olduğu, bilgiye ulaşmanın en kolay yolu olan kütüphane ve yapılan sosyal etkinliklerle ilgili bilgi aktarıldı. Protokol üyeleri, bilgievinden ve burada verilen hizmetten son derece memnun kaldıklarını aktardı.

HER İLÇEYE BİLGİEVİ

Kendilerine ait bir bilgievi bulunduğu için Kocaeli çocuklarının çok şanslı olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''İnsan bilgi sahibi oldukça kıymetlenir. Kocaeli'nde yaşayan çocuklarımız hizmet sunduğumuz bilgievlerinden doya doya, bol bol yararlansınlar, bilgi sahibi, kıymetli ve tarihe yön veren insanlar olsunlar istiyoruz. En büyük dileğim, bilgievlerimizden hizmet alan çocuklarımızın şehrimize ve ülkemize faydalı insanlar olarak yetişmesidir'' ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir olarak her ilçeye bir bilgievi açacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika Öğrenmek en heyecanlı serüvendir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement