Pençe Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcı düzeneği imha edildi - Son Dakika
Politika

Pençe Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcı düzeneği imha edildi

Pençe Operasyonu bölgesinde PKK\'lı teröristlerin el yapımı patlayıcı düzeneği imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından döşenen ve yaklaşık 3 kilo plastik patlayıcı ile desteklenen el yapımı patlayıcı düzeneğinin imha edildiğini duyurdu. Mehmetçik, terör örgütünün silah ve mühimmatını imha etmeye devam ediyor.

14.11.2023 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından döşenen ve yaklaşık 3 kilo plastik patlayıcı ile desteklenen el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneğinin imha edildiğini duyurdu.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "PKK'lı teröristleri teker teker etkisiz hale getiren kahraman Mehmetçik, terör örgütünün silah ve mühimmatını da imha etmeyi sürdürüyor. Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde arama-tarama faaliyetlerine aralıksız devam eden Mehmetçik, teröristler tarafından önceden döşenmiş ve yaklaşık 3 kilogram plastik patlayıcı ile desteklenmiş EYP düzeneğini tespit ederek imha etti" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Pençe Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcı düzeneği imha edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement