Belediye Başkanı Kazgan'a hizmet teşekkürü - Son Dakika
Politika

Belediye Başkanı Kazgan'a hizmet teşekkürü

Belediye Başkanı Kazgan\'a hizmet teşekkürü

Malatya'nın Akçadağ İlçesinde kilitli parke taşı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a vatandaşlar yapılan hizmetler için teşekkür etti.

17.10.2021 10:12  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Akçadağ İlçesinde kilitli parke taşı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a vatandaşlar yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Akçadağ İlçesinde yapımı tamamlanan kilitli parke taşı çalışmaları ile çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kazgan kurban kesilerek karşılandı.

Akçadağ Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan kilitli parke taşı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Küçükkürne Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Mahalle Muhtarı Ramazan Aslan ve vatandaşlar tarafından kurban kesilerek karşılan Başkan Kazgan, çalışmaların ayrım yapılmaksızın ilçe genelinde sürdüğünü belirterek, belirli bir program dahilinde devam eden çalışmaların aralıksız süreceğini söyledi.

Başkan Kazgan'ı beraberindeki mahalle sakinleriyle birlikte büyük bir coşku ile karşılayan Küçükkürne Mahalle Muhtarı Ramazan Aslan ise, Akçadağ Belediyesi'nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek, "Akçadağ Belediyesi tarafından mahallemizde bir süre önce başlatılan kilit taş çalışmalarının Çakmak Mezrası bölümü tamamlanarak bugün Başkanımızın katılımıyla hizmete sunuldu. Kalan bölümlerde ise çalışmalar sürüyor. Sağ olsunlar bugünde Başkanımız Mahallemizi ziyaret çalışmaları yerinde inceledi. Mahallemiz adına önemli bir hizmet olan çalışmalar için başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Belediye Başkanı Kazgan'a hizmet teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyanet İşleri Başkanlığı, asılsız haberlere karşı vatandaşların yanında olma kararlılığını sürdüreceğini açıkladı
    12:05 Diyanet İşleri Başkanlığı, asılsız haberlere karşı vatandaşların yanında olma kararlılığını sürdüreceğini açıkladı

    Diyanet İşleri Başkanlığı, bir gazetenin asılsız haberine yanıt vererek, vatandaşların her zaman yanında olma kararlılığını sürdüreceğini belirtti. Açıklamada, depremzedelere yapılan yardımlar ve iftar çadırlarında dağıtılan yemekler hakkında bilgi verildi.

  • İstanbul'da Seçim Hazırlıkları Tamamlandı
    12:04 İstanbul'da Seçim Hazırlıkları Tamamlandı

    31 Mart yerel seçimlere 1 gün kala İstanbul'da oylarını kullanılacağı okullara sandıklar kuruldu. Sınıflara paravan kurulurken, seçmenlerin oylarını kullanılacağı sandıklar ve oy kabinleri sınıflara yerleştirildi. Beşiktaş Balmumcu'da bulunan 100. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu'nda hazırlıklar tamamlandı.

  • Türkiye, 5 Yıl Boyunca Görev Yapacak Yerel Yöneticileri Seçmek İçin Sandık Başına Gidiyor
    12:04 Türkiye, 5 Yıl Boyunca Görev Yapacak Yerel Yöneticileri Seçmek İçin Sandık Başına Gidiyor

    Türkiye'de 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerin seçimi için 61 milyon seçmen yarın oy kullanacak. Seçim gününde alkollü içki satışı ve içilmesi yasak olacak, eğlence yerleri kapalı olacak. Seçim propagandası bugün sona erecek ve oy verme saatleri belirlendi.

  • Depremin vurduğu Hatay'da afetzede vatandaşlar için 96 konteyner seçim alanı kuruldu
    12:03 Depremin vurduğu Hatay'da afetzede vatandaşlar için 96 konteyner seçim alanı kuruldu

    31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala depremin vurduğu Hatay'da, depremzede vatandaşların oy kullanabilmesi için 96 konteyner seçim alanı kuruldu. Hatay il genelinde 1 milyon 78 bin 130 vatandaş sandığa gidecek ve oylarını 3 bin 424 sandıkta kullanacak. Depremin etkilediği bölgelerde kurulan konteyner seçim alanlarında vatandaşlar güvenli bir şekilde oy kullanabilecek.

  • Kahramanmaraş'ta Mahalleli İdareler Genel Seçimleri Öncesi Sandıklar Kuruldu
    12:02 Kahramanmaraş'ta Mahalleli İdareler Genel Seçimleri Öncesi Sandıklar Kuruldu

    Kahramanmaraş'ta yarın gerçekleşecek olan Mahalleli İdareler Genel Seçimleri öncesi okullarda sandıkların kurulumu tamamlandı. Kentte 2 bin 405 sandık okullara yerleştirildi.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mahalle Esnafını Ziyaret Etti
    11:54 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mahalle Esnafını Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Argıncık Çarşı Camii'nde kılınan teravih namazının ardından mahalle esnafını ziyaret ederek sohbet etti.

  • Anka, CHP Genel Merkezi'nde Kurulan Dijital Seçim Takip Merkezini Görüntüledi. CHP'li Okakın:
    11:52 Anka, CHP Genel Merkezi'nde Kurulan Dijital Seçim Takip Merkezini Görüntüledi. CHP'li Okakın: "Eksiksiz Bir Çalışma İnşa Ettik, Hiçbir Şüphemiz Yok."

    ANKA Haber Ajansı, CHP'nin sandık sonuçlarını ve oy kullanma günü yaşanacak tüm gelişmeleri takip edeceği dijital seçim takip ve çağrı merkezini görüntüledi. Okullardan, ilçe ve il seçim merkezlerinden Ankara'ya akacak on binlerce sandık sonucunu bir araya getirecek dijital takip merkezi dördüncü ve son tatbikatını ANKA Haber Ajansı'na açtı. Seçim gecesi hukuki itirazlar ya da parti örgütünün yaşayabileceği her türlü soruna karşı görev başında olacak çağrı merkezi için de CHP'nin Parti Meclisi toplantılarının yapıldığı salon organize edildi. Hem dijital takip üssü hem de seçim günü için yapılan tüm hazırlıklar hakkında ANKA Haber Ajansı'na bilgi veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın 31 Mart seçimleri için hiçbir eksikleri kalmadığını vurguladı. Çok deneyimli ve bu alada rüştünü ispat etmiş bir ekiple çalıştıklarını anlatan Okakın, "Sektörel deneyimi çok yüksek, seçim güvenliğinin dijital altyapısında oluşabilecek tüm alternatif tabloya hazırlık deneyimi de bulunan kimselerle, güçlü bir kadroyla büyük, özverili, eksiksiz bir çalışmayı hep birlikte inşa ettik. Bu konuda hiçbir şüphemiz yok” dedi.

  • Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile iftarda buluştu
    11:52 Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile iftarda buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile iftar sofrasında buluştu. Başkan Büyükkılıç, öğrenci ve genç dostu bir şehir olarak daima öğrencilerin en güçlü destekçisi olmaya devam edeceklerini kaydetti.

  • Muğla'da yerel seçimler için güvenlik önlemleri alındı
    11:48 Muğla'da yerel seçimler için güvenlik önlemleri alındı

    Muğla Valiliği koordinesinde polis, jandarma, sağlık, sahil güvenlik, itfaiye, belediyelerin ilgili bölümleri 31 Mart seçim günü görev başında olacak. Muğla'da 814 bin 986 seçmen 23 bin 638 sandıkta oy kullanacak. Seçimlerde 4 bin 779 kolluk kuvveti ve 235 sağlık personeli görev yapacak.

  • Niğde Valisi, Uyuşturucu Operasyonunda Yaralanan Polisleri Ödüllendirdi
    11:42 Niğde Valisi, Uyuşturucu Operasyonunda Yaralanan Polisleri Ödüllendirdi

    Niğde Valisi Cahit Çelik, uyuşturucu operasyonunda yaralanmalarına rağmen suçluları yakalayan 2 polis memurunu başarı belgesi ile ödüllendirdi. Vali Çelik, polis memurlarını makamında kabul ederek, operasyon sırasında görevlerini yerine getirdikleri için başarı belgesi takdim etti. Yapılan açıklamada, polis memurlarının gösterdikleri fedakarlık ve gayretlerinden dolayı teşekkür edildi.


Advertisement