Prof.dr. Ban, Resmen Başvurusunu Yaptı - Son Dakika
Politika

Prof.dr. Ban, Resmen Başvurusunu Yaptı

Prof.dr. Ban, Resmen Başvurusunu Yaptı

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof.Dr. Ünsal Ban, rektörlük makamından istifa edip AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olmak için AK Parti Ankara İl Başkanlığına resmen adaylık başvurusunda bulundu.

17.02.2015 17:54

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof.Dr. Ünsal Ban, rektörlük makamından istifa edip AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olmak için AK Parti Ankara İl Başkanlığına resmen adaylık başvurusunda bulundu.

"ALLAH UTANDIRMASIN"

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr. Ban, AK Parti Ankara İl Başkanlığı'na resmen adaylık başvurusunda bulundu. İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Avukat Ahmet Gül'e başvuru dosyasını veren Ünsal Ban, "Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Allah utandırmasın. Hepimiz vatanımız için, milletimiz için aşkla, sevdayla yola çıktık. Her şey Büyük Türkiye Sevdası için. Çocuklarımız, gençlerimiz geleceği için daha çok çalışıp daha çok yorulacağız" dedi.

ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR

Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Avukat Ahmet Gül de, Prof.Dr. Ünsal Ban'ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Gül, "Allah bütün adaylarımızı utandırmasın. Çıktığınız bu yolda, Allah yar ve yardımcınız olsun" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Prof.dr. Ban, Resmen Başvurusunu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement