Saadet Partisi İzmir adaylarını tanıttı - - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi İzmir adaylarını tanıttı -

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Eğer yolumuz kesilmeseydi emin olun İslam Paktı, D8'ler NATO'dan da, Amerika'dan da, Avrupa Birliği'nden de çok daha güçlü bir teşkilat haline gelecekti" dedi.

09.02.2014 17:02

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Eğer yolumuz kesilmeseydi emin olun İslam Paktı, D8'ler NATO'dan da, Amerika'dan da, Avrupa Birliği'nden de çok daha güçlü bir teşkilat haline gelecekti" dedi.

Kamalak, Balçova Termal Otel'de düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, tüm insanlığın dürüst yönetime, adil bir nizama ihtiyacı olduğunu belirterek, bunu kuracak yegane teşkilatın Milli Görüş olduğunu savundu.

Belediyeciliğin kendilerinin işi olduğunu ifade eden Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her bir belediye başkanımız göreve gelir gelmez ilk etapta belediyelerin giriş kapılarına 'rüşvet alan da, veren de melundur' tabelası asmıştır. Bugün var mı, yok. Doğruluğun yerini hırsızlık, dürüstlüğün yerini soygun, kardeşliğin, barışın yerini kaos almış. Soygun çeteleri yakalanacaklarını anladıkları için yolumuzu kestiler. Dört sefer partilerimiz kapatıldı. Üzerimize tanklar sürüldü. Biz onlara taş bile atmadık. Korktuğumuz için değil, aziz milletimizi sevdiğimiz, bu devlete değer verdiğimiz için. Bedeller ödedik ama aziz milletimize en ufak bedel ödetmedik"

İslam aleminin çok güçlü olduğunu kaydeden Kamalak, "Eğer yolumuz kesilmeseydi emin olun İslam Paktı, D8'ler NATO'dan da, Amerika'dan da, Avrupa Birliği'nden de çok daha güçlü bir teşkilat haline gelecekti. Çünkü bir buçuk, iki milyon İslam alemi bir araya geldiğinde iktisadi güçlerini birleştirdiğinde, bu gücün karşısında kimsenin durması mümkün değildi. Nedir Avrupa Birliği denilen şey, zinayı serbest bırakmış, zinaya mı giremiyorsunuz, aile çökmüş, bozuk aile sistemine mi özeniyorsunuz? Ellerindeki mali imkanlar mazlumların gözyaşıdır."

Kamalak, Milli Görüş'ün tek temsilcisinin Saadet Partisi olduğunu ifade ederek, "Birileri çıkıp da 'biz de Milli Görüşçüyüz' diyecek olursa o ancak palyaçoluk yapmış olur" dedi.

Toplantıda, daha önce adaylıkları açıklanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mehmet Ali Özüdoğru, Aliağa için Fatih Zeybekoğlu, Bayraklı için Vedat Kolukısa, Bergama için Cengiz Utkulu, Buca için Cemal Arıkan, Karabağlar için Mümin Baştürk, Karşıyaka için Ahmet Tekin, Kemalpaşa Arif Gemici, Konak için Mustafa Erduran, Menderes için Mehmet Alpat, Menemen için Orhan Yıldırım, Ödemiş için Mehmet Zungur, Tire için Sadrettin Yakuter ve Torbalı için Ali Sabancı tanıtıldı.

Ayrıca, Balçova için Bülent Arslan, Bayındır için Ayhan Bilgi, Beydağ için İsmet Uysal, Bornova için Osman Akyollu, Çeşme için İbrahim Orakçı, Çiğli için Muhsin Gircude, Dikili için Yusuf Çetin, Foça için Muhammet Ali İbiş, Gaziemir için Cihad Yavuz, Güzelbahçe için Rüstem Tunç, Karaburun için Şah İsmail Soylo, Kınık için Mustafa Kulaklı, Kiraz için Mesut Sertkaya, Narlıdere için Halil Yalçınkaya, Seferihisar için Yakup Akcan, Selçuk için Mehmet Aslan'ın adaylıkları açıklandı ve tanıtımı yapıldı. Urla adayının ise daha sonra açıklanacağı kaydedildi.

Saadet Partisi İzmir adaylarını tanıttı -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Saadet Partisi İzmir adaylarını tanıttı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement