Saadet Partisi Milletvekili: Biz doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi Milletvekili: Biz doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti yöneticilerine husumet duymadıklarını belirterek, doğruya doğru, yanlışa yanlış dediklerini söyledi.

01.12.2023 17:31  Güncelleme: 17:33

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, TBMM Genel Kurulu'nda; "Sabah Avrupa Birliği söylemiyle uyananlar, gece Şangay Beşlisi'ne 6. olalım diyerek uykuya daldılar. Sözler başka, işler başka. Bu yaşananların sonucunda ülkemiz maalesef güvenilmez bir noktaya hızla ilerlemekte. Sabah söylediği ile akşam yaptığı taban tabana zıt olan idarecilerin elindeki bir ülkeye güvenmeyenler, o ülkeye yatırım yapmıyor ve ekonomi ciddi şekilde zarar görüyor. Dış politikanın istikrarsızlığı, ekonomiyi de istikrarsız hale getiriyor" dedi.

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan; TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ülkenin dış politikasındaki çalkantılara ve yaşanan istikrarsızlığa dikkat çekti. Arıkan'ın açıklamaları şöyle:

"SABAH AVRUPA BİRLİĞİ SÖYLEMİYLE UYANANLAR, GECE ŞANGAY BEŞLİSİ'NE 6. OLALIM DİYEREK UYKUYA DALDILAR"

"Sabah Avrupa Birliği söylemiyle uyananlar, gece Şangay Beşlisi'ne 6. olalım diyerek uykuya daldılar. Sözler başka, işler başka. Bu yaşananların sonucunda ülkemiz maalesef güvenilmez bir noktaya hızla ilerlemekte. Sabah söylediği ile akşam yaptığı taban tabana zıt olan idarecilerin elindeki bir ülkeye güvenmeyenler, o ülkeye yatırım yapmıyor ve ekonomi ciddi şekilde zarar görüyor. Dış politikanın istikrarsızlığı, ekonomiyi de istikrarsız hale getiriyor.

Bizim ne Sayın Cumhurbaşkanı'nın şahsına, ne de AK Parti'nin yöneticilerinin şahsına bir husumet duymamız söz konusu değildir. Biz doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz. Dış politika konusunda da aynı şeyler geçerlidir.

"İŞİNİZ SÖZÜNÜZE UYARSA, SONUNA KADAR DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ"

Biz, Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti yöneticilerinin sözlerine tam destek veriyoruz; ancak işlerine, Sisi'nin tanklarına karşı Rabia Meydanı'nda direnenler gibi karşıyız. Sözünüze desteğiz, ama işinize karşıyız. İşiniz sözünüze uyarsa, sonuna kadar destekçiniz olacağız."

Saadet Partisi Milletvekili: Biz doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Saadet Partisi Milletvekili: Biz doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement