Salman: "AK Parti büyük bir ailedir" - Son Dakika
Politika

Salman: "AK Parti büyük bir ailedir"

Salman: "AK Parti büyük bir ailedir"

AK Parti'nin Bursa teşkilatlarında kurulduğu ilk günden bugüne kadar görev yapan ilçe başkanları ile geçmişte ilçe başkanlığı yapmış belediye başkanları, Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda bir araya geldi.

23.11.2019 14:52  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Bursa teşkilatlarında kurulduğu ilk günden bugüne kadar görev yapan ilçe başkanları ile geçmişte ilçe başkanlığı yapmış belediye başkanları, Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda bir araya geldi. Büyük bir heyecan ve coşkunun yaşandığı toplantıya AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman başkanlık etti. Toplantıda önceki dönemlerde görev yapan ilçe başkanlarının görüşleri dinlendi ve rapor haline getirilmek üzere genel merkez temsilcilerine teslim edilecek.

Merinos AKKM'de 22 Kasım Cuma günü saat 14.00'de düzenlenen toplantıya genel merkezi temsilen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Köse, Bursa İl Koordinatörü ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Baltakatıldılar.Toplantıda; Bursa Milletvekilleri Vildan Yılmaz Gürel, Osman Mestan, Ahmet Kılıç, Atilla Ödünç, Muhammet Müfit Aydın, Mustafa Esgin, Zafer Işık ve Refik Özen, İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kösede hazır bulundular.

Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Ayhan Salman yaptı. AK Parti'de eski diye bir kavram olmadığının altını çizen Ayhan Salman,"Bizde sadece görev değişikliği olur. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur" dedi.Bursa teşkilatlarında önceki dönemlerde görev alan İlçe Başkanları ile bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinlemek istediklerini ifade eden Ayhan Salman, "Asıl önemlisi hiçbir sıfat sahibi olmadan bu büyük davamızın başarısı için bir nefer gibi çalışabilmektir. Biz bugüne kadar hiçbir kardeşimizi 'eski AK Partili' olarak sıfatlandırmadık, sıfatlandıramayız. Çünkü AK Parti'nin sahibi aziz milletimizdir. Hepimiz aziz milletimize hizmet etmekle görevliyiz. AK Parti büyük bir ailedir" dedi.

Sık sık ilçe ziyaretleri yaparak teşkilat mensuplarıyla her fırsatta bir araya gelen İl Başkanı Ayhan Salman, dava adamı sıfatını sonuna kadar taşımanın herkese nasip olmayacağını belirterek, kimin nereye gittiğine değil, kendilerinin hangi istikamette yürüdüğüne baktıklarının altını çizdi.Salonda 18 yıldan beri Bursa'ya emek veren ve hep aynı istikamette yürümeye devam ettikleri dava arkadaşlarına seslenen İl Başkanı Ayhan Salman şöyle konuştu:

"Partimize emek vermiş, Bursa'mızda bu büyük davanın yükünü omuzlamış, fedakarlık yapmış, yeri geldiğinde bedel ödemiş, yol arkadaşlarımla böyle bir buluşmanın verdiği bahtiyarlığı içindeyim. Bana böyle bir dava ve bu davanın içinde sizler gibi yol arkadaşlarıyla, gönül ve mücadele dostları ile birlikte olmayı nasip ettiği için Rabbime sonsuz şükrediyorum. Bana bu fırsatı tanıdığı ve Bursa'yı emanet ettiği içinse Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ise şükranlarımı sunuyorum".

Konuşmasında AK Parti'nin kurulduğu ilk günden beri Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile milletin bağrından çıkan AK Parti'yi engellemek isteyenlerin olduğuna vurgu yapan Ayhan Salman, Türk halkının bu kesimlere hak ettikleri cevabı sandıkta verdiğini söyledi. Başkan Salman sözlerini şöyle sürdürdü:

"Halkımızın bize sandıkta verdiği destek ile bütün seçimlerden zaferle ayrıldık. Girdiğimiz ilk seçimden beri Milletimizin verdiği destek ile kesintisiz iktidarda olan Partimize tam 7 kez darbe girişimine bulunuldu. Şüphesiz ki, 15 Temmuz partimize yönelik darbe girişimlerinin en büyüğüydü. Paralel yapıya bağlı generallerin öncülüğünde yapılmak istenen hain darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, bizlerin ve aziz Türk milletinin cesur ve kararlı tavrıyla akamete uğratıldı. Çok şükür ki, bugüne kadar bütün bu saldıranları her zaman ki gibi dik duruşumuzla ve davamıza olan inancımızla püskürttük" dedi.

İl Başkanı Ayhan Salman'dan sonra söz alan AK Parti Bursa İl Koordinatörü ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Bursa'nın birlik ve beraberliğinin Genel Merkez'de her zaman takdir ile karşılandığını ve tüm Türkiye'ye örnek gösterildiğini söyledi. AK Parti'nin Bursa il teşkilatlarında önceki dönemde görev almış olan ilçe başkanları ile bir arada olmaktan onur duyduğunu da söyleyen Balta, "Büyüklerimizin ve kardeşlerimizin, Bursa il teşkilatımızın ve İl Başkanımız Ayhan Salman'ın yanında yer alarak birlikte çalışması çok güzel ve takdire şayandır. Sizler partimizin kurulduğu ilk günden beri kutlu davamızın selameti için büyük fedakarlıklar gösterdiniz. Hep birlikte gecenizi gündüzünüze katarak, bazen günlerce ailelerinizi bile göremeden görev aşkı ile canla başla çalıştınız. Hala da aynı heyecan ile çalışmaya devam ediyorsunuz. İşte bu sayededir ki Bursa'mız her seçimde partimize en büyük desteği veren iller arasında ilk sıralarda yer alıyor. Sizlerin ve Bursa teşkilatlarımızın gösterdiği bu büyük fedakarlığı takdir ediyorum, ayakta alkışlıyorum" dedi.

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi Mustafa Köse de, bütün teşkilatlarda görev değişikliğinin her zaman esas olduğunu ifade ederek, "Bursa'mız önemli bir payitaht şehridir. AK Parti için de her zaman önemli bir şehir olmuştur. Sizlerin de üstlendiğiniz görevler dün de bugün de kıymetlidir. Böyle önemli bir toplantıyı düzenleyerek değerli fikirlerinizi paylaşmanıza vesile olan İl Başkanımız Ayhan Salman'a ve il teşkilatına teşekkür ederim" dedi.

Toplantıda önceki dönemlerde görev yapan ilçe başkanlarının görüşleri dinlendi ve rapor haline getirilmek üzere genel merkez temsilcilerine teslim edilecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Salman: 'AK Parti büyük bir ailedir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
    03:52 BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti

    Rusya-Ukrayna savaşının ikinci yılında ölü sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 artış kaydedildi.

  • BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
    03:37 BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti

    Rusya-Ukrayna savaşının ikinci yılında ölü sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 artış kaydedildi.

  • Afyonkarahisar Belediyesi'nde böcek skandalı: Prizlerin altına bile koymuşlar
    00:48 Afyonkarahisar Belediyesi'nde böcek skandalı: Prizlerin altına bile koymuşlar

    Yerel seçimlerde AK Parti'den CHP'ye geçen Afyonkarahisar'da çiçeği burnunda Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediye binasının pek çok yerinde gizli kamera ve böcek bulunduğunu söyledi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa'da yoğun temaslarda bulundu
    00:24 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa'da yoğun temaslarda bulundu

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Sosyalistler, Yeşiller ve Demokratlar (SOC) Grubu Başkanı Frank Schwabe'nin davetiyle Fransa'nın Strazburg kentine gitti. Özel, grup toplantısına katıldı, üyelerle görüştü ve eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile bir araya geldi.

  • ABD Başkanı Biden: Amcamı yamyamlar yedi
    00:23 ABD Başkanı Biden: Amcamı yamyamlar yedi

    ABD Başkanı Joe Biden, Pensilvanya'nın Scranton kentine yaptığı ziyarette İkinci Dünya Savaşı sırasında Pasifik harekâtında görev yapan amcasının savaş anıtını ziyaret etti. Biden, amcasının uçağının düşmesinin ardından Yeni Gine'de yamyamlar tarafından yenildiğini ima etti. Askeri kayıtlar ise uçağın Pasifik üzerinde kaybolduğunu gösteriyor.

  • İstanbul'da Helikopter Destekli Huzur Uygulaması
    23:38 İstanbul'da Helikopter Destekli Huzur Uygulaması

    İstanbul'da polis ekipleri tarafından helikopter destekli olarak kent genelinde huzur uygulaması gerçekleştirildi. Kadıköy, Fatih ve Beyoğlu başta olmak üzere birçok ilçede yapılan denetimlere, farklı şube müdürlüklerinden ekipler katıldı. Deniz polisi de Balat'tan botla denize açılarak uygulamaya destek verdi. Uygulama noktalarında araçlar detaylı arandı ve sürücü ve yolcuların GBT kontrolleri yapıldı. Narkotik köpeği ve polis helikopteri de uygulamaya katıldı.

  • Alanya Belediye Başkanı borç listesi ve gelir gider dengesi afişi astı
    23:17 Alanya Belediye Başkanı borç listesi ve gelir gider dengesi afişi astı

    Alanya'da CHP'den seçilen belediye başkanı Osman Tarık Özçelik, belediye binasına borç listesi ve aylık gelir gider dengesi afişi astı. MHP ise cevap olarak aylık gelir gider dengesi afişini teşkilat binasına astı.

  • AA Genel Müdürü: Gazze'de 2,3 milyon kişi yerinden edildi, 140 meslektaşımız hayatını kaybetti
    23:13 AA Genel Müdürü: Gazze'de 2,3 milyon kişi yerinden edildi, 140 meslektaşımız hayatını kaybetti

    Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarını ortaya koyan 'Kanıt' belgeselinin gala gösteriminde yaptığı konuşmada, Gazze'de 2,3 milyon kişinin yerinden edildiğini ve 140 meslektaşın hayatını kaybettiğini söyledi.


Advertisement