Selami Altınok, Erzurum'da seçim gezisine devam etti - Son Dakika
Politika

Selami Altınok, Erzurum'da seçim gezisine devam etti

Selami Altınok, Erzurum\'da seçim gezisine devam etti

Eski İçişleri Bakanı ve Milletvekili Adayı Selami Altınok, Çat ve Aziziye'de seçim gezisine devam etti. Altınok, esnaf ve vatandaşlarla görüşerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde yapılan hizmetleri anlattı ve vatandaşların desteğine güvendiğini belirtti. Ayrıca dış politikada Türkiye'nin vizyonu geniş ve ön alıcı bir politika izlediğini vurguladı.

01.05.2023 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki dönem İçişleri Bakanı Erzurum Milletvekili ve Adayı Selami Altınok, dünkü seçim gezisini Çat ve Aziziye'de sürdürdü. Eski İl Başkanlarından Fatih Yeşilyurt, çat İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve İlçe Belediye Başkanı Melik Yaşar ile birlikte Çat İlçesine giden Altınok, burada esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti her fırsatta dile getiren Altınok, "Vatandaşlarımızın öncelikle Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a, bize ve partimize göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu ediyor. Çünkü yaptıklarımız yapacaklarımızın en büyük teminatı oldu. Vatandaş umutlu. 20 yıl boyunca ülkemize Cumhurbaşkanımız riyasetinde güzel hizmetler yapıldı. İnşallah bu seçimde de güçlü şekilde kazanarak kaldığımız yerden devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam. Bize inansınlar, güvensinler. Hiçbir zaman vatandaşımızı, milletimizi bugüne kadar mahcup etmedik, bundan sonra de etmeyiz" diye konuştu.

Dış politikada ders veriyoruz

Milletvekili Adayı Selami Altınok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, girişimci insani dış politika uyguladığını hatırlatarak, "Çok boyutlu, ciddi sınamalarla dolu bir coğrafyada vizyonu geniş ve ön alıcı bir dış politika izliyoruz. Milli çıkarlarımızın korunması, milletimizin huzur, güvenlik ve refahının sağlanması için diplomasimizi en etkin şekilde kullanıyor, ülkemizi sahada ve masada güçlü kılıyoruz. Hizmet etmesini biz biliriz. Biz milletin hukukunu korumak, insanımızın hayat standartlarını yükseltmek, önündeki engelleri kaldırmak, sofrasındaki ekmeği büyütmek için Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bir araya gelmiş kadrolarız. Yetki sizden, hizmet bizden. Bu güzel yurdumuzu inşallah 2053'e, 2071'e taşımanın altyapısını oluşturacak, Türkiye yüzyılını bu seçimle birlikte inşa etmeye başlayacağız" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Selami Altınok, Erzurum'da seçim gezisine devam etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çanakkale'de 33 kaçak göçmen yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:11 Çanakkale'de 33 kaçak göçmen yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Afganistan uyruklu 33 kaçak göçmen yakalanırken, bir nakliyeci şüpheli ise gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca 1 araç, 13 can yeleği, 33 bin TL ve 200 dolar ele geçirildi. Yakalanan kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • Çanakkale'de 230 personel ve 80 ekip ile denetimler gerçekleştirildi
    13:09 Çanakkale'de 230 personel ve 80 ekip ile denetimler gerçekleştirildi

    Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 159 okul çevresi, 49 park/bahçe ve mesire alanı, 10 metruk bina ve çevresi, 31 büfe/bakkal vb. iş yeri, 18 kahvehane/kıraathane, 3 oyun salonu, 17 internet salonu, 5 iddia bayi, 13 içkili umuma açık istirahat ve eğlence yeri kontrol edildi. Denetimlerde 905 kişinin UYAP/GBT sorgusu yapıldı, 2 aranan şahıs yakalandı ve 265 araç kontrol edildi.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek
    13:06 Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek

    Başkanlık divanı, encümen ve komisyon üyelikleri için seçim yapılacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ilk toplantısı 18 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek. Toplantıda ayrıca belediyenin 2023 yılına ilişkin faaliyet raporu da görüşülecek.

  • İngiltere'de Yeni Neslin Hayat Boyu Sigaraya Erişimi Yasaklanıyor
    13:04 İngiltere'de Yeni Neslin Hayat Boyu Sigaraya Erişimi Yasaklanıyor

    İngiltere'de hükümet, yeni neslin sigaraya erişimini yasaklayacak bir tasarıyı parlamentoya sunuyor. 1 Ocak 2009'dan sonra doğanlara sigara satışının yasaklanması planlanıyor. Ancak yasa, iktidardaki Muhafazakar Parti içinde tartışmalara neden oluyor. Yasanın ana muhalefetteki İşçi Partisi ve Liberal Demokrat Parti vekillerinin oylarıyla geçmesi bekleniyor. Yasa, sigara ürünlerinin satışını yasaklamayı içeriyor ve elektronik sigaraları da daha az cazip hale getirmeyi amaçlıyor. Yapılan araştırmalar, 18 yaşın altındaki çocukların elektronik sigara deneme oranının yasak olmasına rağmen yüksek olduğunu gösteriyor. Yasağın bu sene sonuna doğru yasalaşması bekleniyor.


Advertisement