Süleyman Soylu Sinop'ta - Son Dakika
Politika

Süleyman Soylu Sinop'ta

Süleyman Soylu Sinop\'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Cumhuriyet, demokrasi tarihimizin, yakın siyasi hayatımızın en önemli seçimine gidiyoruz.

25.03.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Cumhuriyet, demokrasi tarihimizin, yakın siyasi hayatımızın en önemli seçimine gidiyoruz. Birileri eski Türkiyeyi istiyor. O hatıralarının bile zihnimizi karıncalandıran eski Türkiyeyi istiyorlar" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin düzenlediği çeşitli etkinliklere katılmak üzere Sinop'a geldi. İlk olarak Türkeli ve Ayancık ilçelerinde partisi tarafından düzenlenen miting programlarına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Sinop merkezde de vatandaşlarla ve esnafla buluştu. Beraberindeki TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, İl Başkanı Cengiz Tokmak ile birlikte Sinop'a gelen Soylu, AK Parti Sinop İl Başkanlığı önünde büyük bir partili kalabalık tarafından karşılandı. İl başkanlığı önünde vatandaşlara hitap eden Süleyman Soylu, Belediye Başkan Adayı Hamza İnce'ye destek istedi. Yaptığı konuşmada, kentlerin kaybedecek zamanı olmadığını ve eyvah dememek için AK Parti belediyeciliğine vatandaşın sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Soylu, "Geçen bir zamanın telafi edilebilmesi mümkün değil. Eğer burada bir eksiklik yaparsak, 'eyvah' para etmez. Sinop'u muzun bu saatten sonra yükselmeye ihtiyacı var. Geri kalmaya tahammülü yok. Sinop'umuzun bu saatten sonra lafa tahammülü yok. İcraata, seviye, kardeşliğe ihtiyacı var. Sizi o kararlılıkta görüyorum. Şehrin medeniyetini yarına taşıyacak kararlılıkta görüyorum. Aksi Türkiyeyi dünyada rekabetten alı koyarız, Sinop'umuza da yazık ederiz. Kararlılığımız Sinop'u Sinopluyu, kentini güçlü ve iyi yöneten, tarihine ve geleceğine sahip çıkan bir anlayışla buluşturmak olmalıdır. bu açıdan sizin bu kararlılığınızı ve samimiyetinizi kutluyor ve takdir ediyor, şimdiden hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.

30 Mart seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunu kaydeden Süleyman Soylu: "Cumhuriyet, demokrasi tarihimizin, yakın siyasi hayatımızın en önemli seçimine gidiyoruz. Birileri eski Türkiyeyi istiyor. O hatıralarının bile zihnimizi karıncalandıran eski Türkiyeyi istiyorlar. Ülkede kaos olsun, sokaklar karışsın, camlar çerçeveler kırılsın istiyorlar. Birileri, Türkiye ekonomisi çöksün istiyor. Birileri Türkiye'nin istikrar ve huzuru engellensin istiyor. Türkiye'nin gücünü, kuvvetini engellemeye çalışıyorlar. Bu gün o eski Türkiye'nin efendilerinin talimatıyla bu milletimizi o kirli iktidarların, kirli ilişkilerin pençesine atmak istiyorlar. Bu milletin o sessiz çoğunluğu bir şeyi arzu ediyor. diyorlar ki; biz eski Türkiyeyi istemiyoruz. Çocuklarımızın yarınına endişe ile baktığı bir Türkiye istemiyoruz. Biz insanlarımızın yola çıktığında o bölünmemiş yollarda insanlarımızın canını kaybetmesini istemiyoruz. Biz faili meçhul cinayetler istemiyoruz. Biz terbiye edilen başbakanların yönettiği bir Türkiye istemiyoruz. bu memlekette her gün şehit haberlerinin beklendiği bir Türkiye istemiyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu daha sonra parti teşkilatıyla birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Süleyman Soylu Sinop'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement