TBMM Başkanı Çiçek Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

TBMM Başkanı Çiçek Açıklaması

26.11.2014 17:02

"Soruşturma Komisyonu çalışmalarına yayın yasağı getirilmesi için mahkemeye yaptığım herhangi bir başvuru yoktur.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Soruşturma Komisyonu çalışmalarına yayın yasağı getirilmesi için mahkemeye yaptığım herhangi bir başvuru yoktur. Sayın Kılıçdaroğlu'nun ifadesi son derece yakışıksız ve yalandır" dedi.

Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP İstanbul Bölge Toplantısında kendisine yönelik sözlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını yurt dışı programında öğrendiğini ifade eden Çiçek,  şunları kaydetti:

"Soruşturma Komisyonu çalışmalarına yayın yasağı getirilmesi için mahkemeye yaptığım herhangi bir başvuru yoktur. Sayın Kılıçdaroğlu'nun ifadesi son derece yakışıksız ve yalandır.

CHP içerisinde çok değerli hukukçular bulunmaktadır. Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu bu konuda mahkemeye nasıl başvuru yapılabileceğini onlardan öğrenebilir ve Anamuhalefet Partisi Genel Başkanı olarak açıklama yapıp TBMM Başkanı'nı zan altında bırakmadan önce gerekli inceleme ve bilgilendirmeyi yapabilirdi.

Sayın Kılıçdaroğlu, yaptığı bu açıklamayla TBMM Başkanı ve TBMM Başkanlığı'na karşı saygısız bir tavır sergilemiştir." - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Çiçek Açıklaması - Son Dakika


Advertisement