Turistik Doğu Ekspresi Yeniden Seferlere Başlıyor - Son Dakika
Politika

Turistik Doğu Ekspresi Yeniden Seferlere Başlıyor

Turistik Doğu Ekspresi Yeniden Seferlere Başlıyor

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, TBMM'de yaptığı konuşmada Turistik Doğu Ekspresi'nin 11 Aralık'ta seferlerine başlayacağını duyurdu. Karaman, Ankara-Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars rotasında işleyen trenin güzel manzaralar eşliğinde keyifli bir yolculuk sunacağını belirtti.

07.12.2023 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, TBMM'de yaptığı konuşmada Turistik Doğu Ekspresinin yeniden seferlerine başlayacağını söyledi.

Milletvekili Karaman meclisteki konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Turistik Doğu Ekspresi yeniden seferlerine başlıyor. Dünyanın en güzel rotalarından birisi olarak seçilen Ankara- Sivas- Erzincan- Erzurum- Kars arasında işleyen Turistik Doğu Ekspresi 11 aralıkta seferlerine başlıyor.

Ankara'dan kalkarak, dağların arasında kıvrılan trenimiz; Fırat Nehri ve kolları boyunca Erzincan'dan Kars'a kadar devam ederek güzel bir seyir keyfi sunuyor yolcularına. Bu yolculuğun önemli duraklarından biri; Erzincan, İliç ve Kemaliye ilçelerimizdir. Burada muhteşem kanyonlarımızı gördüğünüzde hayran kalacaksınız. Ayrıca Erzincan merkez de Bakırcılar Çarşısı, Girlevik Şelalesi, Ergan Kayak Merkezi, Ekşisu Mesire alanlarımızı gezip keyifli vakit geçirebilirsiniz. Erzincan'dan ayrılmadan meşhur tulum peynirimizi, balımızı, Cimin üzümünü, sarucumuzu almayı unutmayınız. Milletvekillerimizi, tüm vatandaşlarımızı muhteşem yolculuğu yapmaya davet ediyorum. Bölgenin ekonomisine ciddi katma değeri olan projede emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor." - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Turistik Doğu Ekspresi Yeniden Seferlere Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement