Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan'ın Katılımıyla Bilgisayar Destekli Komuta Yeri Tatbikatı Sona Erdi - Son Dakika
Politika

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan'ın Katılımıyla Bilgisayar Destekli Komuta Yeri Tatbikatı Sona Erdi

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan\'ın Katılımıyla Bilgisayar Destekli Komuta Yeri Tatbikatı Sona Erdi

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Bilgisayar Destekli Komuta Yeri Tatbikatı (Eternity-2023), Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan'ın katılımıyla sona erdi. Tatbikatta stratejik öneme sahip projelerin korunması görevleri başarıyla yerine getirildi ve 3 ülkenin silahlı kuvvetleri arasındaki işbirliği ve uzlaşma güçlendirildi.

07.10.2023 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan'ın katılımıyla düzenlenen Bilgisayar Destekli Komuta Yeri Tatbikatı (Eternity-2023) sona erdi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Azerbaycan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Yönetim Enstitüsü Askeri Oyunlar Merkezi'nde düzenlenen Eternity-2023 tatbikatının tamamlandığı bildirildi.

Tatbikatın 3 ülkenin askeri personeli ve ilgili devlet kurumlarının temsilcilerinin katılımıyla düzenlendiği ifade edilen açıklamada, tatbikatta stratejik öneme sahip projelerin korunmasına yönelik görevlerin icra edildiği belirtildi.

Açıklamada, 3 ülkenin silahlı kuvvetleri arasındaki karşılıklı işbirliği ve uzlaşmanın güçlendirilmesi amacıyla yapılan tatbikattaki tüm görevlerin başarıyla yerine getirildiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan'ın Katılımıyla Bilgisayar Destekli Komuta Yeri Tatbikatı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement