Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Gündüz'den Gündem Değerlendirmesi - Son Dakika
Politika

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Gündüz'den Gündem Değerlendirmesi

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Gündüz\'den Gündem Değerlendirmesi

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, "Demokrasiden söz ediyorsanız barajı yüzde 3'e indirin ve bütün partilere hazine yardımı, seçim yardımı yapın" dedi.

14.09.2013 16:29

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, "Demokrasiden söz ediyorsanız barajı yüzde 3'e indirin ve bütün partilere hazine yardımı, seçim yardımı yapın" dedi.

Partisinin Konya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Genel Başkan Gündüz, partinin Konya İl Başkanlığına Ebuzer Ferdi Bademci'nin getirildiğini belirterek, başarılar diledi. Gündüz, kendisi de bir üniversite öğrencisi olarak, ikinci öğretim öğrencilerinden harçların kaldırılmasını istediklerini söyledi. Son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Gündüz, "ODTÜ'de yaşanan olaylar üniversitelerimizin tek tip tavuk yetiştirme ve yumurtlatma çiftliklerine benzediğinin açık göstergesi. İnanç ve vicdan özgürlüğüne tahammül edilememektedir. Bilimsel çalışmaların ve özgürlüklerin olacağı yerde üniversitelerde tahammülsüzlük ve anarşi varsa burada büyük yanlışlar var demektir. Hükümetin atmaya çalıştığı demokratikleşme paketi adımı eksik bir adımdır. Yüzde 10 barajında ısrar edilmesi yapılacakların demokrasiye uygun olmayacağını gösteriyor. Demokrasiden söz ediyorsanız barajı yüzde 3'e indirin ve bütün partilere hazine yardımı, seçim yardımı yapın. Biz öğrenci burslarımızla bu işi yaparken, iktidar partisi ve hazine yardımı alan partiler trilyonlarla siyaset yapmaktalar. Ancak uygulamada biz de onlarla aynı denetime ve yaptırımlara tabi tutuluyoruz.

İki gün önceki 12 Eylül darbesinin yıl dönümünde darbecileri lanetliyoruz ve hazırladığımız Anayasada darbeye girişenlere idam cezası talep ediyoruz. Mısır'da darbe yapan Sisi ve yandaşları şuanda Kenan Evren'in yargılandığı gibi yargılanıp bedelini ödeyeceklerdir. Çünkü zulüm ile abad olanın sonu berbat olur" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Gündüz'den Gündem Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement