MHP Grup Başkanvekili Vural Çözüm Sürecini Eleştirdi - Son Dakika
Politika

MHP Grup Başkanvekili Vural Çözüm Sürecini Eleştirdi

MHP Grup Başkanvekili Vural Çözüm Sürecini Eleştirdi

MHP Grup Başkanvekili Vural, "Analar ağlamasın, terör bitsin ama Türkiye bitmesin. Nereye götüreceğinizi söyleyin, çıkın bu millete söyleyin." dedi.

11.01.2014 22:10  Güncelleme: 23:30

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Verdiğiniz oy, Türkiye'yi helalinden yönetmesi gereken, verdiğiniz makam ve mevkiyi helal için kullanan elleri görevlendirmesi gereken bir oydur" dedi.

Vural, el bombası ve av tüfeği bulunan kutulardaki koli bandında parmak izine rastlandığı iddiasıyla 2 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırılan eski MHP İl Başkanı Mesut Tekin'i Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'nde ziyaret etti.

Daha sonra partisince özel düğün salonunda düzenlenen "Çözülen Türkiye" konferansa katılan Vural, çözüm sürecini eleştirdi.

"Bunun adı çözüm değil, çözülüm" diyen Vural, şöyle konuştu:

"Analar ağlamasın, terör bitsin" dediler ama Kurtuluş Savaşı'ndaki analar neden ağladı? O analar anlamasaydı Çanakkale geçilirdi. Analar ağlamasın, terör bitsin ama Türkiye bitmesin. Nereye götüreceğinizi söyleyin, çıkın samimi olarak bu millete söyleyin ama söylemezler çünkü milletin bu gidişatı gördüğü zaman, 'hayır' diyeceği gayet açık ve nettir. 30 Mart yerel seçimleri, bu ülkenin kaderini belirleyecek. Değerli arkadaşlarım, verdiğiniz oy bir vekalettir. Verdiğiniz oy, Türkiye'yi helalinden yönetmesi gereken, verdiğiniz makam ve mevkiyi helal için kullanan elleri görevlendirmesi gereken bir oydur.

Eğer devleti yönetenlerin kirli ve pis işlere bulaştığını görürseniz, o oya haram dokunmuş olur. Eğer oyunuz helal ve temizse, o zaman o helal ve temiz oyu, haram işlere bulaştıranlara vermemek lazım."

Vural, Şeyh Edebali'nin "Edeb ya Hu" sözleriyle iktidara seslenerek, siyasi görüşü, inancı ne olursa olsun herkesi partisinin çatısı altında toplanmaya davet etti.

Konferansın ardından MHP İl Başkanı Sabri Erarslan, Vural'a Osmanlı armalı tablo hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Grup Başkanvekili Vural Çözüm Sürecini Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement