3 Günde Kırışıklıkları Gideren Perricone Diyeti - Son Dakika
Sağlık

3 Günde Kırışıklıkları Gideren Perricone Diyeti

3 Günde Kırışıklıkları Gideren Perricone Diyeti

Doktor Perricone'un kırışıklık azaltıcı diyeti ile 3 günde sıkı bir cilde sahip olabilirsiniz.

27.03.2019 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikalı profesör, Perricone, cilt yüzeyinde oluşan kırışıklıkların temelinde enfeksiyonlar yattığını savunuyor. Doğru beslenme düzeni ile enfeksiyon kaynaklı yaşlanmanın önüne geçilebileceğini söylüyor.

KATI BİR DİYET

3 günlük Perricone diyeti, kolay, kısa ama katı bir diyet programıdır. Genel beslenme düzenin olarak yaşam tarzını etkileyen geniş program yerine 3 günlük diyet programını uygulayabilirsiniz.

3 Günde Kırışıklıkları Gideren Perricone Diyeti

3 ANA ÖĞÜN VE 3 ARA ÖĞÜNDEN OLUŞUYOR

Perricone diyetinin 3 günlük kısa versiyonu, 3 ana öğün ve 2 ara öğünden oluşuyor. Her öğünde bir büyük su bardağı su tüketmeniz gereken listede, bu seçeneğe alternatif olarak yeşil çay seçeneğine sahipsiniz. Gün içinde toplamda 3 litre su içmeniz gerekiyor. Böylece cildiniz arınıyor ve nemleniyor.

3 Günde Kırışıklıkları Gideren Perricone Diyeti

PERRİCONE DİYETİ

Kahvaltı: 3 yumurta akı ve 1 yumurta sarısından yapılmış omlet. Omlet yerine 150 gr ızgara ya da kızarmış somon da tüketebilirsiniz.

Yarım su bardağı suda haşlanmış yulaf ezmesi, 1 dilim kavun, çeyrek fincan yaban mersini, 1 büyük bardak maden suyu.

Öğle: 150 gram kızarmış somon (tercihe göre ton balığı ya da zeytinyağlı sardalya olabilir), çeyrek fincan yaban mersini, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ilave edilmiş marul, 1 dilim kavun, 1 büyük bardak maden suyu,

1.Ara öğün: 60 gr az tuzlu tavuk göğüs, yarım yeşil elma, 4 tane tuzsuz fındık, büyük bir bardak su bardağı maden suyu.

Akşam: 150 gram kızarmış somon, 1 kase haşlanmış kuşkonmaz(zeytinyağı, brokoli ve ıspanak eklenebilir), 2 fincan marul, 1 dilim kavun, çeyrek fincan yaban mersini, 1 büyük su bardağı maden suyu.

2.Ara öğün: 60 gram az tuzlu tavuk göğsü (hindi göğsü de tercih edilebilir), yarım elma veya armut, 3-4 adet fındık, 1 büyük su bardağı maden suyu.

Son Dakika Sağlık 3 Günde Kırışıklıkları Gideren Perricone Diyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement