Doğal Görünümlü Kaplama Dişler ile Mükemmel Gülüşler - Son Dakika
Sağlık

Doğal Görünümlü Kaplama Dişler ile Mükemmel Gülüşler

Doğal Görünümlü Kaplama Dişler ile Mükemmel Gülüşler

Estetik diş uygulamaları alanında başarılı bir klinik olan My Nova Ağız ve Diş Kliniği, İzmir diş hekimi kadrosunun başarısı ve kalitesiyle hastalarına hizmet vermektedir.

22.09.2020 14:55  Güncelleme: 17:06

Diş beyazlatma, diş dolgusu, diş teli, protez diş, porselen diş, kanal tedavisi ve daha pek çok diş ve ağız tedavisi seçenekleriyle, hastaların her türlü ihtiyacına karşılık verir. Diş hekimliğinin tüm branşlarını bulabileceğiniz kliniğimiz kalitesinden asla ödün vermemektedir.

Doğal Görünümlü Kaplama Dişler ile Mükemmel Gülüşler

İzmir İmplant

Uzun yıllar kullanma ve sağladığı kolaylıklar ile implant, oldukça fazla kişi tarafından tercih edilmektedir. Tüm hayat boyunca kullanılabilme avantajı olan implantlar, iyi bir ağız ve diş bakımı gerektirmektedir. İmplant tedavisi, bir veya birden fazla diş kaybı olduğunda eksik dişin yerine yapılan bir protez diş tedavisidir. Oldukça kolay ve acısız bir tedavi olmasıyla birlikte özenli ve dikkatli çalışma gerektirir. tedavisi için siz de hemen kliniğimize gelerek kaliteli hizmete sahip olabilirsiniz.

Lamine Diş İzmir

Oldukça küçük bir müdahale, hatta bazı durumlarda müdahale bile gerektirmeyen lamine diş tedavisi, ön dişlere uygulanır. Çok ince porselen yapıları olan lamine dişler, özel yapıştırıcılar kullanılarak dişlerin üzerine yapıştırılır. Estetik olarak çok iyi sonuçlar veren lamine dişler, renk geçirgenliği sayesinde diğer dişlerle uyum sağlar ve doğal bir görünüm verir. Lamine diş İzmir klinikleri arayan hastalar için kliniğimiz mükemmel bir seçimdir. Oldukça kısa süren bir kaplama işlemi olduğundan avantajlı bir işlemdir.

Doğal Görünümlü Kaplama Dişler ile Mükemmel Gülüşler

İmplant Diş İzmir

Dişe sağlam bir kök yaratma olarak algılanması gereken implant diş, oldukça acısız bir şekilde gerçekleştirilir. İmplant diş yapılacak yere lokal anestezi uygulanır ve bu sayede hastanın korkmasına gerek yoktur. Kayıp dişlerin yerine sağlam dişler yapmak için ağzın içine bir implant yerleştirilir. Bu implant genel olarak çene kemiğinin üst ya da iç kısmına koyulur; çünkü implantlar çene desteği ile sağlam kalırlar. İmplantın 1-3 ay içerisinde yeterince kaynaması beklenir ve sonra üzerine protez diş uygulaması yapılır. klinikleri arasında My Nova Ağız ve Diş Sağlığı kliniği ilk sıralarda yer alır.

Doğal Görünümlü Kaplama Dişler ile Mükemmel Gülüşler

İzmir Zirkonyum Kaplama

Dişlerinde koyu renkler olan, çarpık ve dönük dişlere sahip olan, yapısı bozulmuş eski dolgulara sahip olan kişiler zirkonyum kaplama işlemi yaptırabilirler. Zirkonyum diş uygulaması için öncelikle hastanın diş eti hastalıkları varsa bunlar tedavi edilir. Daha sonra kaplama yapılacak dişin ölçüsü hassas bir şekilde alınır. Dişe en uygun zirkonyum alt yapısı ve porselen üst yapısı işlenir. Daha sonra bu, klinik ortamda dişe uyumlu hale getirilir. Özel yapıştırıcılar ile dişe adapte edildikten sonra tamamen doğal bir görünüm kazanır. Oldukça hassas bir tedavi içeriğine sahip olduğu için İzmir zirkonyum kaplama için kliniğimizi güvenle tercih edebilirsiniz.

Doğal Görünümlü Kaplama Dişler ile Mükemmel Gülüşler

İzmir Lamine Diş

Çok ince bir uygulama olan lamine diş, ön dişlere uygulanır. Daha estetik bir gülüş için tercih edilen lamine diş tedavisi, doku kaybını minimuma indirir. Özel yapıştırıcılar kullanılarak yapıştırılan lamine dişler mükemmel renk geçirgenliği sayesinde oldukça doğal bir görünümdedir. Hassas teknikler gerektirdiğinden İzmir lamine diş uygulaması için kliniğimize bekleriz.

Doğal Görünümlü Kaplama Dişler ile Mükemmel Gülüşler

İmplant Fiyatları

Öncelikle implant fiyatlarını en çok etkileyen şey, implantı yapacak doktordur. Çünkü doktorun tecrübesi ve bu alandaki başarısı doğru orantılıdır. Bu nedenle implantın sağlam olması için tecrübeli bir doktora gidilmelidir. Bu biraz maliyetli gelebilir ve uzun vadede bakılınca avantajlıdır. Aynı zamanda impant yapılacak diş sayısı, implant uygulanacak alanın durumu, hastanın ağız ve çene yapısı, dişlerinin durumu, başka tedavi gerekip gerekmediği gibi durumlar da implant fiyatları açısından önemlidir.

Doğal Görünümlü Kaplama Dişler ile Mükemmel Gülüşler

Türkiye Diş İmplant

Diş kayıplarının tedavisinde implant oldukça sık tercih edilen bir tedavi yöntemidir. Sağlam ve dayanıklı olmasının yanı sıra hastaya sağladığı kolaylıklar ile de implant avantajlı bir seçenektir. Türkiye diş implant uygulamalarının bu kadar sık olması da implant uygulamalarında başarılı olmayı beraberinde getirmiştir.

Zirkonyum Diş İzmir

Zirkonyum dişin estetik ve doğal görünümü oldukça avantajlıdır. Kişinin estetik gülüşü için başvurulan bir yöntem olan zirkonyum diş, diğer kaplama türlerinden farklı olarak beyaz bir alaşım şeklindedir. Daha beyaz, sağlıklı, estetik ve düzgün dişler için klinikleri arasından bizi tercih edebilirsiniz.

Son Dakika Sağlık Doğal Görünümlü Kaplama Dişler ile Mükemmel Gülüşler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement