Eve balkon kapısından giren yarasa iki çocuğun kulağını ısırdı - Son Dakika
Sağlık

Eve balkon kapısından giren yarasa iki çocuğun kulağını ısırdı

Iğdır'da çocuklarının ağlama sesine uyanan aile, odaya girdiklerinde karşılaştıkları manzara ile şok oldu. Eve giren yarasa küçük iki çocuğun kulağını ısırdı.

14.03.2023 16:24  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam Iğdır Merkez Bağlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda evi havalandırmak için balkon kapısını açık bırakan Deniz ailesi gece saatlerinde birisi 2 yaşında diğeri 10 aylık çocuklarının ağlama sesine uyandı.

Iğdır'da eve giren yarasa, iki çocuğun kulağını ısırdı

PERDEDE DURUYORDU

Evin lambasını yakan aile oda içinde uçan ve perdeye konan bir hayvan gördü. Hayvanı kontrol eden baba E. Deniz hayvanın yarasa olduğunu anladı. Aile, çocukları Kuzey Ali Deniz ve Şira Ece Deniz'i kontrol edince iki çocuklarının da kulaklarında ikili ısırık izleri gördü. Hemen hastaneye giden aileye kuduz ve tetanoz aşısı yapıldı.

Iğdır'da eve giren yarasa, iki çocuğun kulağını ısırdı

ÇOCUĞUN SAĞLIK DURUMU İYİ

Aile daha sonra taburcu edilerek evlerine gönderildi. Çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenilirken Iğdır Devlet Hastanesi'nden konuyla alakalı bir açıklama yapılmadı.

Eve balkon kapısından giren yarasa iki çocuğun kulağını ısırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Eve balkon kapısından giren yarasa iki çocuğun kulağını ısırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Kaya: Vampir yarasa bu cografyada pek olmaz ama doga tersdüz oldu. Heran,heryerde,herşey olabiliyor. 2 0 Yanıtla

Advertisement