KTÜ Akademisyen Çift Kaza Geçirdi - Son Dakika
Sağlık

KTÜ Akademisyen Çift Kaza Geçirdi

KTÜ Akademisyen Çift Kaza Geçirdi

Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana gelen kazada, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde görevli olan Dr. Emin Tuğcu ve eşi Dr. Zeynep Hasırcı Tuğcu yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

19.10.2023 15:54  Güncelleme: 15:58

TRABZON'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Sahil Yolu'nda bariyerlere çarparak ters dönen cipteki Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) akademisyenler Dr. Emin Tuğcu (40) ve eşi Dr. Zeynep Hasırcı Tuğcu (38) yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana geldi. KTÜ Of Teknoloji Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Emin Tuğcu, Rize istikametine giderken sahil yolunda kullandığı 61 ACP 873 plakalı cipin kontrolünü yitirdi. Refüje çıkıp bariyere çarparak ters dönen araçta Dr. Tuğcu ile yanında bulunan aynı üniversitede akademisyen olarak görev yapan eşi Dr. Zeynep Hasırcı Tuğcu, yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla  kaza yerine gelen itfaiye ile sağlık ekipleri, yaralı çifti araçtan çıkardı. Akademisyen çift, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan çiftin, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement