Rapor verilip evine gönderilen koronavirüs şüphelisini, ekipler yoldan çevirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Sağlık

Rapor verilip evine gönderilen koronavirüs şüphelisini, ekipler yoldan çevirdi

26.03.2020 00:37  Güncelleme: 08:59

Denizli'de hastanede reçete yazılarak, 5 günlük iş göremezlik raporu verilerek evine gönderilen şahıs hastaneden çıktıktan kısa bir süre sonra koronavirüs şüphelisi olarak peşine düşen polis ve özel sağlık ekipleri tarafından yoldan çevrildi.

Koronavirüs salgını ülkemizde can almaya devam ederken, Denizli'de hastaneye yüksek ateş şikayetiyle başvuran hastaya 5 günlük rapor verilerek gönderildi. Hatanın farkına varılmasının ardından kısa bir süre sonra, şahıs koronavirüs şüphelisi olarak peşine düşen polis ve özel sağlık ekipleri tarafından yolundan çevrildi ve tedaviye alındı.

RAPOR VERİLİP YOLLANDI

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde yüksek ateş şikayeti ile Denizli Devlet Hastanesi'ne gelen M.E. isimli şahıs koronavirüs şüphelisi olarak muayene edildi. Doktor muayenesinin ardından reçete yazılan ve 5 günlük iş göremezlik raporu yazılan şahıs hastaneden taburcu edildi.

EKİPLER YOLDAN ÇEVİRDİ

Evine gitmek üzere yola koyulan M.E'yi polis ekipleri yapılan ihbar sonrası Örnek Caddesi üzerinde koronavirüs şüphelisi olduğu gerekçesiyle durdurdu. Özel tertibatlı sağlık ve polis ekipleri olay yerine gelerek şahısı ambulansla ve ve Denizli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

M.E'nin hastanedeki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Rapor verilip evine gönderilen koronavirüs şüphelisini, ekipler yoldan çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • serkan serkan:
    recetiyi yapı gönderen doktor acaba neyin kafasını yaşıyordu o sıra 26 0 Yanıtla
    Doktor Doktor :
    Yorgundum abey kusura bakma 4 1
  • Ayhan Ayhan:
    Adam kaçmamiski gondermisler 7 0 Yanıtla
  • By meçhul By meçhul:
    İhbar etmeden yakalanmiyor illaki ihbar olacak 4 2 Yanıtla
  • Sahin Sahin:
    Reçeteyi yazan docktor tam olarak görevini yapmamış oracikta bir corovirus testi yapılmalıydı bu docktor bilmezmi zatten bu hastaligin madellerini ateş öksürük burunakintisi ve nefes darlığı adamcağız dışarıda neye uğradığını şaşırmıştır 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement