Son dakika haber... Sahil Güvenlik helikopteri Yunus bebek için havalandı - Son Dakika
Sağlık

Son dakika haber... Sahil Güvenlik helikopteri Yunus bebek için havalandı

Son dakika habere göre Sahil Güvenlik helikopteri Yunus bebek için havalandı Giresun'da hafta sonu yaşanan sel felaketinde en fazla zarar gören yerler arasında yer alan Dereli ilçesinin Akkaya köyünde rahatsızlanan 1 yaşındaki bebeğin yardımına Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait helikopter yetişti.

26.08.2020 18:45  Güncelleme: 18:49

Sahil Güvenlik helikopteri Yunus bebek için havalandı

GİRESUN - Giresun'da hafta sonu yaşanan sel felaketinde en fazla zarar gören yerler arasında yer alan Dereli ilçesinin Akkaya köyünde rahatsızlanan 1 yaşındaki bebeğin yardımına Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait helikopter yetişti.

Sel nedeniyle ulaşımın kapalı olduğu Akkaya köyünde rahatsızlanan 1 yaşındaki Yunus Yılmaz için yakınları Giresun Valiliği'nden yardım istedi. Bölgeye yardım çağrısı üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait helikopter gönderilirken, annesi Peri Yılmaz ile 1 yaşındaki oğlu Yunus Yılmaz'ı alan helikopter hasta bebeği Giresun'a ulaştırdı. İshal ve ateşi olduğu öğrenilen Yunus bebek helikopterden annesi ile indikten sonra kendisini bekleyen ambulansla Giresun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Son dakika haber... Sahil Güvenlik helikopteri Yunus bebek için havalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Son dakika haber... Sahil Güvenlik helikopteri Yunus bebek için havalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement