'Eyvah Eyvah' Çanakkle'de - Son Dakika
Sinema

'Eyvah Eyvah' Çanakkle'de

\'Eyvah Eyvah\' Çanakkle\'de

Çanakkale'de Eyvah Eyvah 2 Filminin Galası Düzenlendi.

14.01.2011 00:36

Çanakkale'de Eyvah Eyvah 2 filminin galası düzenlendi. Ticaret ve Sanayi Odası, film serisinde kentin tanıtımına katkıda bulunan ünlü komedyen Ata Demirer ve film ekibine, kentin simgesi olan At Başlı Testiler hediye etti.

Konusu, Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ne bağlı Geyikli Beldesi'nde geçen ''Eyvah Eyvah'' ve ''Eyvah Eyvah-2'' filmlerinde başrolleri paylaşan ünlü komedyen Ata Demirer, tiyatro sanatçısı Demet Akbağ ile film ekibi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu yerleşkesindeki bin 500 kişilik Troya Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluştu. Filmin ikinci galasının yapıldığı Troya Kültür Merkezi'nde, Geyikliler ÇOMÜ'lü öğrencilerle birlikte ''Eyvah eyvah-2'yi izledi. Galada, ünlü komedyen Demirer ile birlikte film ekibinden Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon, Tanju Tuncel başta olmak üzere diğer sanatçılar yer aldı.

FİLM ÇANAKKALA'YE CANLILIK GETİRDİ

Senaryosunu ünlü komedyen Ata Demirer'in yazdığı seride Çanakkale'nin tanıtımına katkıda bulunulması, kentin ekonomisine can veren Ticaret ve Sanayi Odası'nı harekete geçirdi. Oda başkanı işadamı İlhami Tezcan Çanakkale'nin gönüllü turizm elçisi gibi çalışan ünlü Komedyen Ata Demirer ve filmde rol alan ünlü isimleri, Çanakkale Vali Yardımcısı Ali Partal, CHP'li Çanakkale Belediyesi'nin Başkan Vekili Muharrem Erkek, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir, Bozcaada'nın Demokrat Partili Belediye Başkanı Mustafa Mutay, Geyikli Beldesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Çiçek ve Çanakkale Rotary Kulüp başkanı Turizmci Ahmet Şekip Günay ile birlikte ödüllendirdi.

KENTİN SİMGESİ FİLM EKİBİNE VERİLDİ

Troya Kültür Merkezi'nde, filmi izleyen bin 500 kişi, galada kahkahaya boğuldu. Filmin sonunda sahneye film ekibi ile birlikte gelen Ata Demirer dakikalarca ayakta alkışlandı. Demirer ve filmde rol alan ünlü sanatçılara önce çiçek verildi ardından da Çanakkale Seramiği'nin ünlü simgelerinden At Başlı Testiler hediye edildi. Rotary Kulüp Başkanı Günay ise, Demirer, Akbağ, Borak, Kalyon ve Tuncel başta olmak üzere film ekibine teşekkür plaketleri verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Sinema 'Eyvah Eyvah' Çanakkle'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement