Galatasaray Kupa Töreni Ne Zaman? İşte Detaylar - Son Dakika
Soğuk Haber

Galatasaray Kupa Töreni Ne Zaman? İşte Detaylar

Galatasaray Kupa Töreni Ne Zaman? İşte Detaylar

Galatasaray'ın Süper Lig şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından taraftarlar Galatasaray kupa töreni ne zaman sorusunu sormaya başladı. Galatasaray'ın şampiyonluk kupası, Fenerbahçe derbisine getirilecek ve Galatasaray, maçın ardından kupayı kaldıracak. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, TFF'ye başvuruda bulunacaklarını açıkladı.

01.06.2023 13:22

Galatasaray kupa töreni ne zaman? sorusu merak ediliyor. Galatasaray, Süper Lig şampiyonluğunu oynadığı Ankaragücü karşılaşmasını kazanmasıyla beraber ilan etti. Taraftarları sevindiren şampiyonluğun ardından ise Galatasaray kupa töreninin ne zaman olacağı araştırıldı. Peki, Galatasaray kupa töreni ne zaman? Galatasaray şampiyonluk kutlaması ne zaman, nerede? Galatasaray kupayı nerede, ne zaman kaldıracak?

GALATASRAY KUPA TÖRENİ NE ZAMAN?

Süper Lig'de şampiyonluğunu bitime 2 hafta kala ilan eden Galatasaray, 4 Haziran'da Nef Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe derbisine kupanın getirilmesi için TFF'ye başvuruda bulunacak. Sarı-kırmızılıların talebi kabul görürse Galatasaray, tüm sezon şampiyonluk için yarıştığı ezeli rakibi ile oynadığı maçın ardından kupayı kaldıracak.

Ajansspor'un haberine göre, Galatasaray, 4 Haziran'da Nef Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe derbisine kupanın getirilmesi için TFF'ye başvuruda bulunacak.

"TFF'YE BAŞVURUDA BULUNACAĞIZ"

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, "Şampiyonluk kupasının Fenerbahçe maçına gelmesi için TFF'ye başvuruda bulunacağız. Talimatlarda şampiyonluğu kesinleşmiş takımın ilk iç saha maçına şampiyonluk kupası gelebilir diyor." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Soğuk Haber Galatasaray Kupa Töreni Ne Zaman? İşte Detaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement