Livakovic'in İstanbul'a gelişi ertelendi mi? - Son Dakika
Soğuk Haber

Livakovic'in İstanbul'a gelişi ertelendi mi?

Livakovic\'in İstanbul\'a gelişi ertelendi mi?

Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb ile transferi için anlaşmaya vardığı Dominik Livakovic'in bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyordu. Peki Livakovic'in İstanbul'a gelişi ertelendi mi?

23.08.2023 18:26  Güncelleme: 18:30

Livakovic'in İstanbul'a gelişi ertelendi mi? Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb ile transferi için anlaşmaya vardığı Dominik Livakovic'in bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyordu. Peki Livakovic'in İstanbul'a gelişi ertelendi mi? Detaylar...

LİVAKOVİC NE ZAMAN GELİYOR?

Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe, Hırvat eldivene kavuşmak için bir süre daha bekleyebilir. Bugün İstanbul'a gelmesi beklenen Livakovic'e Dinamo Zagreb, bir maç daha kaleyi koruması için talepte bulundu. Sarı-lacivertlilerin bu talep karşısında ne cevap vereceği merak konusu.

2 GÜN GECİKMELİ GELECEK

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Livakovic, Dinamo Zagreb'in talebini kabul ederse, Hırvat kalecinin İstanbul'a bugün yapılması planlanan uçuşu 48 saat ertelenecek. Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Sergej Jakirovic ise yaptığı açıklamada, yarın oynayacakları Sparta Prag maçında Livakovic'in kalede olacağını belirtti.

LIVAKOVIC'İN MALİYETİ

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'e Livakovic transferi için 9+1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-lacivertliler, Hırvat kaleciyle ise 4+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Livakovic'in İstanbul'a gelişi ertelendi mi?

Son Dakika Soğuk Haber Livakovic'in İstanbul'a gelişi ertelendi mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement