Mauro Icardi'nin Al Taawon'a transferi doğru değil - Son Dakika
Soğuk Haber

Mauro Icardi'nin Al Taawon'a transferi doğru değil

Mauro Icardi\'nin Al Taawon\'a transferi doğru değil

Son günlerde Mauro Icardi'nin Al Taawon'a transfer olup olmayacağı konuşuluyordu ancak TRT Spor'un haberine göre, Icardi'nin menajeri Elio Pino, oyuncunun herhangi bir kulüple anlaşmadığını ve çıkan haberlerin doğru olmadığını açıkladı. İtalyan asıllı Arjantinli futbolcu, şu anda Galatasaray'da kiralık olarak forma giyiyor.

12.06.2023 16:45

Icardi Al Taawon'a mı gidecek? İcardi Arabistan'a mı gidiyor soruları son günlerde en çok merak eilen konular arasında yer alıyor. Peki, Icardi Al Taawon'a mı gidecek? İcardi Arabistan'a mı gidiyor?

ICARDİ AL TAAWON'A MI GİDECEK?

TRT Spor'un haberine göre ise Mauro Icardi'nin menajeri Elio Pino'nun 30 yaşındaki golcünün herhangi bir kulüple anlaşmadığını ve çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Icardi Al Taawon'a mı gidecek? İcardi Arabistan'a mı gidiyor?

ICARDİ KİMDİR?

Mauro Emanuel Icardi Rivero (d. 19 Şubat 1993, Arjantin), santrfor mevkisinde oynayan İtalyan asıllı Arjantinli futbolcudur. Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'den kiralık olarak Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir.

Futbol kariyerine Vecindario'nun altyapı takımlarında başlayan Icardi, La Liga kulübü Barcelona'nın gençlik sistemi olan La Masia'da futbol oynadıktan sonra profesyonel kariyerine 2011'de Serie A kulübü Sampdoria'da başladı. Buradaki etkileyici performansı onun Inter Milan'a transfer olmasını sağladı. Temmuz 2013'teAvrupa'nın en üretken forvetlerinden biri haline gelen Icardi, takımıyla geçirdiği 6 sezonda 2014-15 ve 2017-18 sezonlarında Serie A'da gol krallığına ulaştı. Inter kulübün tüm zamanların en çok gol atan sekizinci oyuncusu oldu. Ayrıca 2015'te henüz 22 yaşındayken Inter'in kaptanlığına seçildi. Icardi, 2019'da Paris Saint-Germain'e bir yıllığına kiralandı ; Ertesi sezon PSG oyuncuyu Inter Milan'dan 50 milyon €'ya satın alarak kadrosuna kattı.

Icardi'nin millî takım kariyeri ise kulüp kariyeri kadar başarılı geçmedi. Ekim 2013'te Arjantin formasını ilk kez giyen Icardi, 2018 yılına kadar sadece 8 maça çıkabildi ve tartışmalı bir şekilde Arjantin'in 2018 FIFA Dünya Kupası kadrosuna alınmadı. Icardi'nin Arjantin millî takımından çok fazla davet almaması genellikle 2013-2022 arası evli kaldığı Wanda Nara'nın, 2013'te eski eşi Maxi López'den ayrılmasına Icardi'nin etki etmesiyle ilişkilendirilir.

Son Dakika Soğuk Haber Mauro Icardi'nin Al Taawon'a transferi doğru değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Secil Atağan: Gs de oyunculuğuyla dikkat çeken yetenekli çalışkan başarılı futbolcu Bayanların hayranlığını fazla abartılı buluyorum. Özellikle simge sağın pelin öztekin yorumlarıyla bu adam evli kendinizi bu kadar güncellemeye gerek yok saygılarımla icardi ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement