10 Kasım Atatürk'ü Anma İller Arası Taekwondo Turnuvası - Son Dakika
Spor

10 Kasım Atatürk'ü Anma İller Arası Taekwondo Turnuvası

10 Kasım Atatürk\'ü Anma İller Arası Taekwondo Turnuvası

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın öncülüğünde Aydın İl Müdürlüğü'nün koordinesinde Nazilli ilçemizde gerçekleşen '10 Kasım Atatürk'ü Anma İller Arası Taekwondo Turnuvası' nefes kesen mücadelelere sahne oldu. 8 farklı ilden toplamda 98 sporcu katıldığı turnuvada, Antalya takımı bayanlar kategorisinde birinci olurken, Aydın takımı ikinci sırada yer aldı. Erkekler kategorisinde ise Aydın takımı birinci, Antalya takımı ikinci ve Denizli takımı üçüncü oldu. Dereceye giren sporcuların performansı büyük alkış aldı ve turnuva alanı coşkuyla doldu.

14.11.2023 16:22

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın öncülüğünde Aydın İl Müdürlüğü'nün koordinesinde Nazilli ilçemizde gerçekleşen "10 Kasım Atatürk'ü Anma İller Arası Taekwondo Turnuvası" nefes kesen mücadelelere sahne oldu. 11-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya, 8 farklı ilden toplamda 98 sporcu katıldı.

Bayanlar kategorisinde Antalya takımı, turnuvayı zirvede tamamlayarak kupayı kazandı. Aydın takımı ikinci sırada yer alırken, Denizli takımı üçüncü sırayı elde etti. Bu kategoride mücadele eden sporcuların gösterdiği performans, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Erkeklerde ise Aydın takımı, gösterdiği performansla birincilik kürsüsüne çıkarken, Antalya takımı ikinci sırada ve Denizli takımı ise üçüncü sırada yer aldı. Zorlu mücadelelerin yaşandığı erkekler kategorisinde dereceye giren sporcuların sevinçleri, turnuva alanını coşkuyla doldurdu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 10 Kasım Atatürk'ü Anma İller Arası Taekwondo Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement