2012 Off-Road Şampiyonu Urla'da Belli Oldu - Son Dakika
Spor

2012 Off-Road Şampiyonu Urla'da Belli Oldu

2012 Off-Road Şampiyonu Urla\'da Belli Oldu

2012 Türkiye Off Road Şampiyonası'nın 5.ayak yarışı Urla'da yapıldı.

05.11.2012 13:56

2012 Türkiye Off Road Şampiyonası'nın 5. ayak yarışı Urla'da yapıldı. Sezonun son organizasyonu ve şampiyonun belirlendiği yarış olmasından dolayı oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen etaplar sonunda Caner Akkafa ve Suat İnan, 2012 Türkiye Off Road Şampiyonu oldu.

3-4 Kasım tarihleri arasında Urla Titus Feronia Tesisi'nde gerçekleştirilen yarışa, 12 ekip katıldı. Urla Cumhuriyet Meydanı'nda verilen startla başlayan yarış, Urla- Demircili Köyü'nde kurulu olan Titus-Feronia Tesisleri'nde son buldu. Gerek Urla'dan gerekse ilçe dışından pek çok otomobil meraklısının izlediği yarış, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto, İddia, Bilyoner, Urla Belediyesi ve İnci Akü'nün destekleriyle gerçekleştirildi. Yarışçılar, Urla etabının çok iyi olduğunu ve dolayısıyla heyecanlı bir yarış yaşandığını ifade ettiler.

Titus Feronia Doğa ve Motorsporları Kulübü Başkanı Mahmut Akülke, "Uzun bir aradan sonra tekrar Türkiye Off Road Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz Güzel bir yarış oldu. Destek olan tüm sponsorlarımıza ve yarışa katılan sporculara teşekkür ediyorum" dedi.

Sezon şampiyonunun belirlendiği yarış sonunda şampiyon Cafer Akkafa ve Suat İnan oldu. Yarışı Cengiz İnceli ve Rafet Yılmaz ikinci, Nihat Keskin ve Deniz Dağlı da üçüncü olarak bitirdi. Dereceye girenlere kupalarının verilmesiyle 2012 Türkiye Off Road Şampiyonası tamamlanmış oldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 2012 Off-Road Şampiyonu Urla'da Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement