A-2 Milli Takım Adana'da Çalıştı - Son Dakika
Spor

A-2 Milli Takım Adana'da Çalıştı

A-2 Milli Takım Adana\'da Çalıştı

A-2 Futbol Milli Takımımız International Challenge Trophy (ICT) turnuvasında çarşamba günü Estonya ile Adana'da yapacağı karşılaşmanın hazırlığını, bugün maçın oynanacağı 5 Ocak Stadı'nda yaptı.

27.02.2012 17:59

A-2 Futbol Milli Takımımız International Challenge Trophy (ICT) turnuvasında çarşamba günü Estonya ile Adana'da yapacağı karşılaşmanın hazırlığını, bugün maçın oynanacağı 5 Ocak Stadı'nda yaptı.

Teknik direktör Gökhan Keskin, "Adana'da olmaktan mutluyuz. Uluslararası Challenge Trophy organizasyonu 4'erli takımdan oluşan 2 grupta oynanıyor.

Biz grubumuzdaki ilk maçı oynadık ve Norveç ile berabere kaldık. Bu ikinci maç. Bundan sonra da Galler ile Ekim ayında oynayacağız. İlk 2 sırayı aldığımız taktirde diğer grupla çapraz şekilde karşılaşacağız. Bu organizasyonu Adana gibi bir futbol şehrine aldığımız için mutluluk duyuyoruz. Amacımız burada Adanalı futbolseverlere heyecanlı, milli takımımızın galip geldiği bir maç izletmek" dedi.

A milli takıma oyuncu yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Gökhan Keskin, mümkün olduğu kadar çok futbolcuyu rekabet ortamına sokup, onların performansını arttırıp, A milli takımda oynar düzeye getirmek olduğunu söyledi. Keskin, çarşamba günü saat 16.00'da 5 Ocak Stadı'nda oynanacak Estonya maçına tüm Adanalıları davet etti.

KADRODA DEĞİŞİKLİK

A2 Milli Takımımızın Estonya maçının aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Daha önce aday kadroya davet edilen FSV Mainz 05'den Deniz Yılmaz, Adanaspor'dan Okan Salmaz ve Konyasporlu Serkan Şahin sakatlıkları nedeni ile kadrodan çıkartıldı. Çıkarılan bu oyuncuların yerine Elazığspor'dan Murat Kayalı, İstanbul BBSK'den Tevfik Köse ve Konyaspor'dan Ali Dere aday kadroya davet edildi. A-2 Milli Takımı'nın Estonya maçı aday kadrosu şu isimlerden oluştu:

"Ferhat Kiraz (Boluspor), Emre Güral (Bucaspor), Veysel Sarı (Eskişehirspor),

Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe A.Ş.), Turgut Doğan Şahin (Gaziantepspor),

Aykut Demir (Gençlerbirliği), Murat Duruer (Gençlerbirliği ), Ali Kucık (Göztepe A.Ş.), Mahmut Tekdemir (İstanbul BBSK), Tevfik Köse (İstanbul BBSK), Sefa Yılmaz (Kayserispor), Ahmet İlhan Özek (Manisaspor), İshak Doğan (MKE Ankaragücü), Ertuğrul Taşkıran (Samsunspor), Kemal Tokak (Samsunspor)

Ali Derek (Konyaspor), Murat Kayalı (Elazığspor), Jem Paul Karacan (Reading FC)

AP(AP/AÖ) FOTOĞRAF - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor A-2 Milli Takım Adana'da Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement