Mahmut Uslu'ya Yumruklu Saldırı - Son Dakika
Spor

Mahmut Uslu'ya Yumruklu Saldırı

Mahmut Uslu\'ya Yumruklu Saldırı

Kadınlar Basketbol Ligi final serisinde oynanan Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe yöneticisi Uslu, yumruklu saldırıya maruz kaldı.

05.05.2014 21:05  Güncelleme: 00:41

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçta gergin anlar devre arasında da devam etti. Salonda bulunan Fenerbahçeli yöneticiler salonu terketmek isteyince tekme ve yumruklara maruz kaldı.

TARAFTARLAR FB'Lİ YÖNETİCİLERE SALDIRDI

İkinci yarının bitiş düdüğü ile birlikte salonda bulunan Mahmut Uslu, Ali Koç ve Nedim Karakaş salondan ayrılmak istedi. Bulundukları tribünden çıkmaya çalışan yöneticiler bir anda Galatasaraylı taraftarların saldırısına uğradı.

TRİBÜNLER ÇÖKME TEHLİKESİ YAŞADI

Salondaki az sayıda bulunan güvenlik güçlerini aşan sarı-kırmızılı taraftarlar yöneticilere yumruk ve tekmelerle saldırırken tribünler çökme tehlikesi yaşadı. Yaşanılan arbede de yaralananlar bulunuyor.

SALONA ÇEVİK KUVVET GİRDİ

Maçın başından beri yaşanan olaylara müdahele etmeyen polis güçleri ise devre arasında yaşanan olaylara geç müdahele etti. Salon dışında bulunan çevik kuvvetler salona girerek yöneticileri saldırgan taraftarlardan uzaklaştırmaya çalıştı.



Bütün bir devre boyunca polis kontrolüne alınan Fenerbahçeli yöneticiler başlayan üçüncü çeyrekte hala salona alınmadı.
 

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mahmut Uslu'ya Yumruklu Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • YUH: BEYLER O TİRİBÜNDE GS Lİ YÖNETİCİLER VARDI DEYİLMİ BU DEMEK OLUYORKİ BUNLAR AZİZ BAŞKAN KADAR OLAMAMIŞ 33 16 Yanıtla
  • erhany: bu kadar yalan beyan açıklama yaparsan yarın birgün başına birşeyler gelir tabi böle 8 5 Yanıtla
  • sdt: eee ben yönetımde olsan böyle yaparım söyle yaparım ahaa yaptılar gülümseee 7 3 Yanıtla
  • ...: artık ülke olarak siyaseti de,sporu da,politikayı da hatta eğlenceyi bile ilginç bir hale getirdik. insanlar gergin acımasız olmuşlar.yazık sonumuz hiç ama hiç iyi değil herkes kendisine bakmalı nerede yanlış diye fakat takip ettiğim kadarıyla herkes suçsuz tek suçlu işimizi gelmeyen ironik klişe şeyler. 9 0 Yanıtla
    Ercan Kececi: Daha once neredeyse hicbir yaziya cevap yazmadim, senin yazina cevap yazmaya deger. Dogru tespit 0 0
  • SERDAR: ben olayı spor olarak takım tutma olayı olarak değilde tamamen huzur açısından ülke huzuru olarak bakıyorm ve diyorumki ülkemizde kim insanları kışkırtıyor kim kine nefrete teşvik ediyorsa defolsun gitsin bizim huzura ihtiyacımız var kavgaya değil 2 2 Yanıtla

Advertisement